L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

dijous, 8 d’octubre del 2020

Ja hi ha gespa nova al Camp de Futbol: L'Ajuntament ha recepcionat l'obra de substitució



L’Ajuntament de Tavernes va rebre ahir l’obra de substitució de la gespa artificial del Camp de Futbol Municipal, per a la qual s’ha realitzat una inversió de vora 200.000 euros, i on a més de la gespa s’han canviat les banquetes, porteries de futbol i  banderins de corners.

L’acte administratiu de recepció de l’obra va comptar amb la presència de l’alcalde, Sergi González, acompanyat pels regidors de Contractació, Quique Chofre, el d’Obres i Urbanisme, Josep Llàcer, fins fa dos mesos regidor d’Esports i que durant el seu mandat es van realitzar tots els tràmits administratius de projecte, licitació i adjudicació, els dos de Compromís, i l’actual regidora d’Esports, Lara Romero, del PSOE, a més de tècnics municipals i de l'empresa adjudicatària.

 

La nova gespa artificial té, entre altres característiques, un ample de fibra monofilament d’1,3 mm, monofilament multinervat de 6 nervis i fil fibril·lant en la mateixa puntada. Els treballs han durat un mes, han finalitzat amb èxit i l’estat de la gespa és òptim perquè els equips vallers estrenen el nou tapís de forma imminent en els entrenaments i partits amistosos previs a l’inici de les competicions oficials.


 

Del 2006 al 2020: la gespa artificial del Camp de Futbol

El govern de Compromís va poder iniciar el procés administratiu del canvi de gespa  després d’haver pagat l'últim rebut del contracte “Leasing” firmat pel govern del PP amb l'empresa “Poligrás Ibérica SA” en el 2006, amb cost total de 573.571 euros. 

Un contracte amb informes en contra d’Intervenció, del Cap de la Secció de Contractació i del Secretari de l’Ajuntament perquè amb el “leasing” la gespa no era de propietat municipal. El pagament de l'últim rebut, com indicava el contracte, va donar en abril del 2018 la propietat a l'Ajuntament.

A partir d'ací, la regidoria d’Esports dirigida per Josep Llácer va encomanar als tècnics els informes sobre l’estat de la gespa, que determinaren la necessitat del canvi, per la qual cosa es va encomanar la redacció del projecte per a executar una nova instal·lació. 

 

El projecte de canvi amb proposta de finançament es va presentar al plenari de novembre del 2019. Havia passat UN  ANY I MIG des que l’Ajuntament era el propietari i NO TRES ANYS com van dir alguns partits de l'oposició. El plenari, amb el vot en contra de l’oposició (PP - PSOE - Ciudadanos - 'Esquerra), va rebutjar el projecte presentat per Compromís.

Va ser en el plenari de gener d'enguany, el 2020, quan es va aprovar gràcies als vots de Compromís i de Ciudadanos, el partit que canviava el sentit del seu vot de novembre i afavoria l’aprovació d’un projecte que ara,  9 mesos després, ja és una realitat.