L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

divendres, 9 d’octubre del 2020

En el ple de Tavernes “jo no estava”, com Casado en el Congrés: “yo era diputado por Ávila”.


És costum del PP dir en els plenaris que no comprén les referències a la seua gestió, quan eren govern  de Tavernes,  que fa Compromís, i més quan hi ha regidors diferents. Usant el mateix raonament, diríem que tampoc es comprén com el PP esmenta tots els plenaris la gestió dels anteriors governs de Compromís, si ara hi ha alcalde i regidors diferents.

El PP esmenta negativament la gestió de Compromís en les anteriors legislatures i diu que no van fer res bé. Tot en negatiu com sempre. Però quan recordem el que s'ha fet, no sabem què li sap tan greu, si és haver pagat els deutes del PP, o solucionat el desgavell de l’aparcament del Passeig o haver iniciat projectes com la depuradora, el mur del riu Vaca per salvar Vergeret. 

I si no és això, igual els sap greu i ho critiquen que Compromís haja impulsat la ronda de Tavernes, l'execució del col·lector de la platja -  que ells mai no iniciaren- o igual és el canvi de gespa per menys de la meitat de diners que ells pagaren. ¿O és perquè han recuperat la piscina per al poble - ells votaren en contra-  i han  acabat tots els plets judicials, mentre el PP votava en contra? Entre altres exemples.

Una cosa és certa i ho veiem tots els plens: Compromís assumeix les gestions de passades legislatures, mentre el PP no assumeix les seues i les rebutja. “Jo no estava” és la cançoneta de sempre de la portaveu popular. Com el seu president Casado quan es parla del cas Kitchen: “Yo era diputado por Ávila”. 

 

"Jo no estava", però ara està, i està perquè va acceptar lliurament ser candidata. I sabia ben bé el que havia passat amb la gestió del seu partit a Tavernes. I que com a màxim responsable municipal d'ara, li tocaria assumir-la, per al bé i per al mal. Com el seu president Casado que, quan es parla del cas Kitchen, no pot dir:  “Yo era diputado por Ávila”.

Compromís li ho va deixar ben clar el passat ple: Si es fa referència a actuacions passades del PP és perquè la seua nefasta gestió condiciona totes les accions municipals, des del 2011 fins ara. Per exemple, l'economia municipal: No oblide que el seu PP va deixar un deute municipal, entre bancs i “altres cosetes”, de vora 28 milions i que la bona gestió de Compromís en dos legislatures l’ha reduït a 4 milions i sense paralitzar l’Ajuntament. 

Compromís, no ho oblide, ha dedicat 24 milions a pagar els deutes que els seus governs deixaren. I amb eixos 24 milions, hauria fet moltes i moltes obres, moltes millores en carrers i voreres, molts canvis d'enllumenats, millors serveis... però Compromís va haver de dedicar els 24 milions a pagar el deute que va deixar la mala gestió del seus governs.

Compromís li ho va dir en el plenari passat: si es fa referència a la seua nefasta gestió  és perquè encara condiciona les inversions i obres a fer, perquè encara impedeix el desenvolupament del PGOU (polígons industrials, cementeri...) o  perquè encara s'han de dedicar recursos i esforços municipals per acabar la piscina coberta o construir un mur per solucionar les irregularitats del Vergeret, o gestionar amb les administracions la ronda de Tavernes. 

Això, entre altres moltes coses que el PP no va atendre i, a més, va dificultar solucionar-les ara com quan va eliminar tot el projecte del Vaca o l'electrificació del Golfo, que ha de donar electricitat al polígon i a la platja. Entre altres moltes.