L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

dimecres, 24 de juny del 2020

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: La portaveu que no escolta el Secretari General de l'Ajuntament

En un passat plenari, el regidor de Compromís Josep Llàcer li deia a la portaveu del PP: “És que vosté no escolta. Li expliquen les coses i no les escolta”. I no és la primera, ni la segon, ni la tercera… que li expliquen les coses i, plenari darrere plenari, erre que erre el mateix. No escolta.

En eixe plenari se li va explicar, ben explicat, l’argument bàsic: els edificis afectats per la DANA són privats i l’Ajuntament legalment no pot actuar en nom de les propietats, etc i etc. No anem a explicar que diu la Llei de Costes, ni tampoc  els continguts de les  intervencions del plenari. És millor escoltar la gravació de la sessió:


Està tot ben clar. Cal dir que el Secretari General de l’Ajuntament és el garant de la legalitat de les actuacions municipals i el màxim assessor legal de la corporació. Són explicacions fetes en el lloc més emblemàtic de la ciutat, als representants del poble, que representen la voluntat de la ciutadania. Va ser una explicació jurídica, amb la legalitat que marquen les lleis. I amb llum i taquígrafs, o si voleu millor encara: amb emissió per internet i amb un acta de plenari on s’escriu tot el que es parla i que té valor de document oficial.

Però la regidora no va escoltar. I torna, i torna, i torna… a repetir la mateixa cantarella. No va escoltar les raons del Secretari General del Molt Il·lustre Ajuntament de Tavernes. I el pitjor no és que no escolta, sinó que en les xarxes publica la seua versió, falsa, sense donar als lectors cap informació, cap dels arguments del Secretari General que, al cap i a la fi, eren l'explicació de les coses.

Després diu que el seu grup “es va quedar a soles” quan sol·licitava que l'Ajuntament demanara a Costes això, allò i bla, bla bla… ¿S’ha arribat a preguntar perquè la resta de grups la van deixar a soles i no recolzaren la seua proposta?  ¿No serà vosté qui s’aparta, qui s’exclou, fent cas omís de les explicacions que se’ls va donar en el plenari?.

La senyora portaveu popular s'hauria de preocupar per la seua cadira en lloc de preocupar-se per les dels altres partits, i oblidar-se a qui tria Compromís,  o deixa de triar, com a alcalde. Potser millor s'hauria de preocupar per la seua cadira, perquè les actuacions que du a cap en el consistori corroboren perquè la ciutadania li va atorgar en les passades municipals només el 23’62% dels vots, el pitjor resultat percentual municipal del PP des del 1995.