L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.717
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 33.776

diumenge, 26 de gener del 2020

Tavernes promociona a FITUR l'arròs al forn amb cigrons i panses.



La gastronomia de Tavernes va estar present a FITUR de Madrid a través de l'elaboració en l'espai Exquisit Mediterrani del típic i tradicional "arròs al forn amb cigrons i panses" valler.



La mostra de la gastronomia vallera va ser elaborat mitjançant un showcooking en la jornada que la fira dedica a la gastronomia pels cuiners David i Emilio. La iniciativa d'ACEPLAT va permetre a molts visitants gaudir d'aquest plat de la nostra ciutat basat en l’arròs, el bacallà per a fer les mandonguilles, els cigrons i les panses, tot cuit a les nostres cases en cassola de fang.
Fotos facebook Turisme Tavernes