Tavernes participa una vegada més a FITUR, la Fira Internacional de Turisme, que es desenvolupa a partir d’avui al complex d’IFEMA de Madrid. Objectiu de la presència vallera donar a conéixer el patrimoni històric, cultural, natural i gastronòmic de la ciutat, així com les d'oci a través dels festivals, i impulsar polítiques per un turisme sostenible i de qualitat que permeten desestacionalitzar l’oferta turística i donar valor al ventall d’opcions de Tavernes.
La
presència institucional està formada per l’alcalde de Tavernes, Sergi
González, i la regidora de Turisme, Anna Bellever, i es compta amb la
presència de la fallera mayor, Cristina Martí, i el president de la
Junta Local, Ximo Pons, que servirà també per promocionar la festa
fallera de la ciutat. La representació i estand valler va rebre ahir la visita
del secretari autonòmic d'Innovació i Transformació Digital i exalcalde valler, Jordi Joan.
Allò que Tavernes presenta i ofereix als visitants de FITUR són els valors de les nostres platges, distingides amb dues Bandera Blava i Q de qualitat; l’oferta cultural i d'oci a través dels festivals de música o els valors paisatgístics i històrics amb referencies concretes a la torre de guaita, el complex de la cova de Bolomor, els Abrics de Mossén Ricard, els ullals i la Ruta dels Sentits.Un dels avantatges que té Tavernes, segons ha expressat als mitjans de comunicació, la regidora de Turisme Anna Bellever és que a la nostra ciutat se sumen els valors tradicionals de sol i platja amb una interessant oferta cultural, centrada en Bolomor, i que cada dia es millora gràcies a les activitats que s'hi porten a cap en el Centre Arqueològic Experimental (CAREX), que encara que està en els seus inicis quan a infraestructures, ja du a cap una intensa activitat al llarg de l'any.
L’Associació de Comerciants de la platja de Tavernes un any més estarà representada i promocionarà mitjançant un showcooking, a celebrar demà dins de la jornada de gastronomia, amb l'elaboració del tradicional "arròs al forn amb cigrons i panses", típic de la nostra ciutat basat en l’arròs, el bacallà per a fer les mandonguilles, els cigrons i les panses, tot cuit en cassola de fang.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada