L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.717
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 33.776

dimarts, 28 de gener del 2020

El CEIP Magraner presenta la seua integració en la XarxaPEA d'Escoles UNESCO


 
El CEIP Magraner va efectuar ahir l’acte oficial de presentació com a membre de la XarxaPEA d’Escoles Unesco davant la seua comunitat educativa. A l’acte van assistir la coordinadora nacional de la UNESCO Luisa Márquez i el coordinador autonòmic Jesús Martinez, així com els representants del consistori, l’alcalde Sergi González, i la regidora d’Educació Anna Bellver.

Els representants de la UNESCO van destacar la implicació del centre en els principis de l’entitat i en el projecte “Desplastifica’t” del qual el CEIP Magraner és un dels centres promotors.


El director del CEIP Magraner, José Huertas, va dedicar unes emotives paraules en les quals va agrair, en nom de la comunitat educativa, la gran tasca efectuada pel claustre de professors i pels alumnes, per l’AMPA del centre i la col·laboració de l’Ajuntament, així com la presència de la coordinadora estatal, vinguda des de Galícia, i de l’autonòmic d’Alcoi.

L’acte va finalitzar amb el descobriment d’una placa que acredita el CEIP Magraner de Tavernes com a centre UNESCO i el lliurament d’un certificat de la coordinadora nacional Luisa Márquez.

El projecte "Desplastifica’t" en el qual participa el CEIP Magraner és una iniciativa didàctico-pedagògica que, mitjançant iniciatives diverses i tallers en la classe que s’acompanyen amb activitats pràctiques a l’aire lliure, pretén conscienciejar als alumnes de la necessitat del reciclatge del plàstic, eliminar-ne l’ús per la gran contaminació que provoca i implicar l’alumnat en la necessitat de protegir de plàstics els ecosistemes, especialment els mars i oceans.



Dins d’aquest context, el centre ha efectuat accions de conscienciació tant la platja de Tavernes com en propi aulari del centre.

Remés