L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 17 d’abril del 2019

L'Ajuntament ja té asfaltat el primer camí de l'Entrada Marina


Al llarg del dia d'avui, amb la previsió d'acabar aquesta vesprada, s'han completat les obres d'asfaltatge del camí rural "Primer de l'entrada de Marina", que és el que hi ha més prop de la mar.


Els treballs d'asfaltatge es paralitzen aquests dies per ser festius i per no molestar el trànsit dels molts veïns que aprofiten la Pasqua per passar-la a la seua propietat en la mar. El segon camí de l'entrada Marina s'asfaltarà, segons les previsions, el pròxim dimarts. Ara ha quedat "perfilat" i obert per als veïns. 


Les fotos que us oferim dels dos camins estan fetes amb els treballs de "perfilat" només. Una vegada acabats i complementats els treballs en els dos camins, en publicarem de noves mostrant el resultat final.


Tal com podeu llegir en el cartell, aquestes obres estan subvencionades per la Diputació dins del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) i suposen, junt a altres camins rurals, una inversió de 104.241 euros.






2 comentaris:

Anònim ha dit...

Recollons pandereta ara que han canviat al concejal y el nou ya a asfaltat camins. Un 10 pa exe concejal

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sinceritat obliga.

Els projectes d'asfaltatge d'eixos camins es va iniciar i els va impulsar l'exregidor Javier Escrihuela en el 2018.

Com hem dit moltes vegades, els procediments administratius son lents i complexos (redacta projecte, publicita i licita el projecte, presentació ofertes i finalment l'adjudicació) i després l'execució, o siga asfaltar.

Tot això, encara que no ho semble, porta mesos i mesos i ho estem veient en tots els projectes que ara s'executen que tots venen de l'aprovació en plenari l'abril del 2018 i no tenen res que vore a que estem prop de la campanya electoral.

El projecte d'asfaltat queda clara qui el va iniciar i que ha estat amb el nou regidor l'acabameng: un 10 per als dos.