L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 26 de novembre del 2014

El bitllet de tren a Tavernes per assistir al Festivern tindrà un 30% de descompte




L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Joventut i en col·laboració amb l'organització general del Festivern, aconsegueix un 30% de descompte en els desplaçaments per tren a la nostra ciutat.

El regidor de Compromís, Josep Llácer, i responsable de l'àrea de Joventut ha confirmat que "la col·laboració conjunta de l'organització i l'Ajuntament, ha aconseguit un descompte del 30% en els bitllets de tren a la nostra ciutat per assistir al Festivern. Aquest descompte oferit per Renfe sense dubte ajudarà a que vinga més gent a Tavernes, afavorint que molts joves visiten la nostra ciutat i s'ho passen d'allò més bé aquest cap d'any". 
 

El descompte que aplica la companyia Renfe servirà per a les modalitats de viatge d'anada o viatge d'anada i tornada per a qualsevol recorregut nacional fins a l'estació de Tavernes, i té validesa en el període comprés entre els dies 27 de desembre fins el dia 2 de gener. Els dies de celebració del Festivern a Tavernes és entre el 29 de desembre i l'1 de gener. 
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

I per als del poble no hi ha cap descompte per als que no tenen carnet jove?

Anònim ha dit...

Bons dies per anar a Valencia de compres amb el tren. 30% avantatge.
Ja val per a algo el Festivern.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sembla ser que no va la cosa per ahi.

Nosaltres entenem:
Viatges d'anada de qualsevol estació a Tavernes.
Viatges d'anada i tornada de qualsevol estació a Tavernes.

No es parla de viatges de Tavernes a ...

Anònim ha dit...

En cap de setmana, que és quan la gent pot anar de compres, el viatge d'anada i tornada val el mateix que el d'anada + el de tornada per separat. Tindrem avantatge en el de tornada dient que és d'anada. Gràcies per l'aclariment.

Anònim ha dit...

Jo crec que no, si ho compres per separat et resulta més car.

Anònim ha dit...

I per que no aconsegueix descomptes per al joves que no els agrada el festivern i tenen que anar a les discoteques de Gandia,pa disgust dels pares,que pasa que al multiusos no es pot fer un altra festa per als jovens en dj´s o algo,no els altres s han de llogar autobusos pa anar i tornar al Grau i tindre que tornar a les 7 ó les 8 del mati sense fer-mos cap de gracia als pares,pero on li dic que vaja al meu fill de 16 anys si no li agrada la musica que hi ha al festivern,señor governants ja que esteu fent moltes coses perque venen elecciones si voleu guanyar punts,penseu en aço,queda encara un mes i crec que escara hi ha temps per organitzar algo.Gracies.

Anònim ha dit...

Com es demana el descompte?

Anònim ha dit...

El de les 8:13 es veu que no ha pujat mai en tren. Almenys en cap de setmana.

Anònim ha dit...

Hi ha gent que ni tan sols es para a pensar el que escriu. Com va a demanar descomotes l'ajuntament de Tavernes per a la gent que se'n va fora? A tot cas ho hauria de fer l'ajuntament de Gandia si li interessa que vaja la gent allí. Per sort, a cap d'any la gent pot anar als pubs i les sales del poble que fan una música diferent i estan plenes gràcies a que des que es fa el Festivern no cal que els joves ens n'anem fora, aci hi ha ambient i està ple de gent

Anònim ha dit...

On anaves cuant governava el pp i no aniava res a Tavernes?Pareix que ara l'ajuntament estiga obligat a programar tants actes com gustos tinga la gent.

Anònim ha dit...

Quant manava el pp el meu fill era menut i anava en mi,pero es que quatre anys fent el festivern que a tots no agrada eixa musica,cada any per a un tipues de gent que els impostos els paguem igual i els notres fills s´en tenen que anar fora en el patiment que aixo reporta.

Anònim ha dit...

Es comprensible el que dius però jo crec que l'Ajuntament col·laboraria igual amb qualsevol altra empresa que vinguera i oferira un espectacle eixa nit de caràcter diferent. Ara ¿on està eixa empresa?

Jo tinc dos fills i fa uns anys cada un estava en un lloc (Benidorm o Gandia) i tot era un patiment. Ara estic ben tranquil. Es queden a Tavernes. I dormen en casa. I els tinc controlats.
Ojala dure alguns anys més el Festivern.