L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dimecres, 28 de desembre de 2016

Tavernes amplia el servei d'autobus Tavernes-estació-platja el 30 i 31 de desembre i l'1 de gener de forma gratuïta


L'Ajuntament ha gestionat amb la concessionària de l'autobús Tavernes-Estació-Platja la prestació de més  serveis per als dies 30 i 31 de desembre i el primer dia de l'any nou.  

La prestació de més serveis d'autobús ofereix un conjunt d'avantatges als vallers, que podran desplaçar-se a la platja sense preocupar-se de conduir el seu vehicle, i també els visitants que passen la nit assistint al Festivern i que tornen a ses cases amb el tren o tinguen llogat algun pis a la platja.
 
El servei especial d'autobús per a l'estació i la platja, segons ha confirmat el regidor Josep Llácer, arriba de l'acord assolit per l'Ajuntament amb l'empresa "La Marina Gandiense". Amés de l'horari habitual, s'amplia el servei amb dos viatges més Tavernes-estació-Platja (anada i tornada), els dies 30 i 31 de desembre, a darrer hora de la vesprada, i que el dia 1 es done un servei normal. 

Aquesta ampliació del servei es gratuïta i el cost el pagarà l'Ajuntament.

El regidor de Compromís ha confirmat que el dia 1 de gener no s'havia de prestar cap tipus de servei, "però l'acord assolit entre Ajuntament i empresa contempla un servei pràcticament normal d'autobús per a eixe dia 1, primer de l'any, al llarg del dia amb nou viatges a realitzar entre Tavernes i la platja". 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La fotografia que adjunteu a la notícia és del 2014!

Anònim ha dit...

Eixe equip municipal ho té tot previst. Un excel.lent per a ells!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Encara que diga 2014 és el servei que es fa enguany, que és el mateix del 2014 i del 2015.

És el que hi ha al web. Sembla ser que l'empresa ha fet un còpia-enganxa d'anys anteriors.