L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

divendres, 30 de desembre de 2016

L'Ajuntament instal·la 3 calderes i dobla l'aigua calenta del polisportiuL'Ajuntament ja té prou avançades les obres de millora del sistema de producció d'aigua calenta sanitària en el poliesportiu. En aquests dies ha substituït els 3 escalfadors de potència 18 KW  que hi havia per 3 noves calderes amb una potencia cadascuna de 36 kw , amb la qual cosa hi ha una duplicació de la capacitat de produir aigua calenta per als usos esportius. 

A totes aquestes millores cal sumar també la instal·lació de dos acumuladors d'aigua amb energia solar amb una capacitat de 4000 litres.


Per tant, amb un bon ús i racional de l'aigua calenta, hi ha prou per a donar el doble servei als actuals torns d'entrenament.

L’Ajuntament de Tavernes ha destinat 50.000 euros per aquesta millora del sistema de proveïment d’aigua calenta als vestidors del Camp Municipal d’Esports. 

Les obres consisteixen en la substitució de l'antic sistema de producció d’aigua calenta sanitària (acs) per un de nou de manera que, a més d’eliminar els problemes existents en alguns moments de manca d’aigua calenta fa uns mesos, també servirà també de lluita i prevenció contra la legionel·la. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aixi tampoc faltarà aigua calenta als Festiverners