L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimecres, 21 de desembre de 2016

La Policia Local de Tavernes farà controls de velocitat


La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes ha iniciat una campanya de control de velocitat, després de valorar les queixes veïnals sobre la velocitat a què circulen els vehicles dins del terme de Tavernes.

Els distints punts de la ciutat on es duen a terme els controls són la zona de Marjaletes, la Dula, la travessia que creua Tavernes (avinguda de les Germanies i avinguda de la Valldigna), el passeig Colon i altres zones on també s’ha observat l'excés de velocitat.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, ha assenyalat que “amb la campanya pretenem que els vehicles reduïsquen la velocitat al passar per Tavernes i conscienciejar del perill que suposen per als vianants. Garantir i respectar la seguretat de les persones dins de la població és la màxima prioritat de la campanya. L’Ajuntament continua treballant per una mobilitat sostenible en la població”. 

Aprofitem per a recordar a la ciutadania que la velocitat màxima permesa en la travessia de Tavernes (la carretera) és de 50 quilòmetres per hora, i en la resta del nucli urbà són 30 quilòmetres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Perfecte. Hi ha alguns que van com si s'acabara el mon.
Pero que paguen tots els que multen