L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dissabte, 31 de desembre de 2016

FESTIVERN 2016-17: Festa al concurs de paellesAquest migdia i primeres hores de la vesprada ha tingut lloc el concurs de paelles Festivern. Bon ambient, malgrat que amb no massa participació dins la globalitat del festival, i moltes maneres distintes i diferents de cuinar la paella, tantes com paelles participants i dels llocs participants , ara això sí, amb bona voluntat i ganes de fer la millor.


 L'ambient immillorable, com està resultant tot el Festivern, i sobre tot animació, molta animació a l'envelat de la Plaça Major on han actuat dos grups de folk procedents de Castelló de la Plana que ens han delectat amb les seues interpretacions de cançons tradicionals, i que podeu vore una petita mostra en el vídeo.
1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bon ambient. La dolçaina i el tabalet animaren molt