L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.221
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 56.750

dilluns, 19 de desembre de 2016

ATENCIÓ: Entrem en alerta rojaEl Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha decretat Preemergència per pluges nivell ROIG en el sud de València i en el litoral nord d'Alacant.

Això vol dir que aquesta vesprada encara pot continuar  l'oratge tal com l'hem viscut i, en passar de taronja que teníem a roig, fins i tot empitjorar. De fet, s'esperen pluges paregudes a les que hem tingut fins ara i on al nord d'Alacant han deixat en alguns punts 280 litres per metre quadrat.
  
L'Agencia Estatal de Meteorologia (Aemet) parla en la nostra zona de cels coberts i pluges generalitzades i persistents que poden ser fortes amb tronades. Les pluges aniran minvant de cara a la nit i hi haurà un descens generalitzat de les temperatures.

El vent seguir del nord-est que passa a moderat amb ratxes de fort en la zona litoral.

Les previsions són que continue a partir de demà, quan millorarà i amb bastants probabilitats passarem a alerta groga. Però no oblideu que són previsions generals, i de vegades, localment les coses poden canviar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracies per mantindremos tan ben informats