L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

dimarts, 28 de juny de 2016

Presentació dijous de la darrera novel·la de Sico Fons: "El secret de les abelles"

Dijous, duia 30, a les 20 hores i al vestíbul de la Casa de la Cultura l'escriptor valler Sico Fons presentarà la seua última novel·la : "El secret de les abelles".

Argument: Marcel Puig, apicultor i col·laborador en la premsa local de la localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna, descobreix per casualitat, prop dels seus ruscos, el cadàver d’una jove evidentment assassinada. Les investigacions el portaran a conèixer Marc Company, que el posarà en la pista d’un món nocturn ple de diversió, desenganys, corrupció i malvestat policials.
Enhorabona Sico i desitjos d'un gran èxit.