L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dijous, 7 de març del 2024

Rosa Sansaloni, medalla d'argent en l'European Paracycling Extremadura



La ciclista vallera, Rosa Sansaloni, no s'abaixa del pòdium i va aconseguir una meritòria medalla d'argent en classificar-se en segon lloc en la categoria WC5 a la European Paracycling Extremadura celebrada el passat cap de setmana a la localitat de Casar (Càceres-Extremadura).

 

 

Rosa Sansaloni pertany a l’equip "Ulevel Paracycling" d'Ontinyent i va obtindre la segona plaça en dura competició amb María Belén Gonzalez de l’equip Hyundai de València. La vallera, actual campiona d’Espanya, va haver de fer front a una cursa ciclista on va haver-hi de tot (pluja, vent, fred... ). Va ser una lluita constant contra el mal oratge, la qual cosa fa més meritori haver pogut acabar la prova i eixe segon lloc, tot un èxit i triomf personal.

Aquesta prova de la Copa d’Europa va significar l'estrena en competició de l’equip ontinyentí "Ulevel Paracycling" en el qual participa Rosa Sansaloni.

La nostra enhorabona