L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

divendres, 18 de novembre del 2022

El Taller d'Ocupació du a cap l'adequació integral de l'Escola de Música "Mestre Arnau". El vídeo


El Centre d’Estudis Musicals "Mestre Arnau" de Tavernes, situat a la Plaça del Prado Comarcal, en col·laboració amb l'Ajuntament, ha organitzat per al dimarts, dia 22 de novembre, a les 19 hores una jornada de portes obertes on presentarà l’adequació integral de l’edifici realitzada pel Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes IV". 

Aquesta adequació integral ha estat duta a cap, com hem informat al llarg d'aquests darrers mesos, per l'alumnat d'Obra i Pintura del Taller d’ocupació  i entre les tasques hi ha la pintada general de l'edifici (zones comuns de l'escola, aules de les classes de música, amb reparació de desconxats i pintura) i posterior eliminació de goteres, i pintada de les baranes metàl·liques de les escales i espais de subjecció de les mateixes.

El Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes IV", gestionat per l'àrea de Foment dirigida per Josep Llácer de Compromís, compta amb un total de 30 alumnes, 10 per cada especialitat, que reben un ensenyament teòric que és completa amb les pràctiques. Els treballs, com aquesta millora integral del CEM Mestre Arnau, s'aprofiten per actuar als espais i edificis públics per mitjà de la realització d'obres o serveis d'interés general que els potencien i posen en valor, actuacions que sempre repercuteix en la millora general de l'aspecte del nostre municipi

 

Unes imatges dels treballs els dies passats

 

Un gran treball per a l'adequació integral del centre

L'alumnat del taller d'ocupació ha realitzat treballs de jardineria i, fonamentalment de pintura, i s’ha actuat també a nivell de grafisme i disseny per tal de donar una nova imatge corporativa a aquest centre d’estudis musicals. El treball del taller d’ocupació ha buscat en tot moment la creació d’un espai que resulte motivador per a l’educació, l’aprenentatge i la pràctica musical.

Així, les fotografies del treball han estat realitzades pel personal del taller durant les classes de música i a l’auditori de la SIUM durant els assajos i hi apareix l’alumnat i professorat de l’escola de música i de les bandes. A més, s’ha volgut destacar i posar en valor la figura del mestre Eduardo Arnau, qui dóna nom a l’Escola de Música.

 


 

L’alumnat, així com i tot el personal directiu, administratiu i docent del taller d’ocupació s’ha implicat en aquest motivador projecte remarcant també que són molts els ciutadans de Tavernes, de totes les edats qui, d’una o altra manera, participen i tenen relació amb la formació musical que imparteix el centre i que podran gaudir de les millores realitzades.

Cal indicar que a les 19 hores hi haurà una audició a càrrec d’un grup de cambra i una projecció que mostrarà l’evolució dels treballs realitzats i els valors que comparteixen el món de la música i el del treball. 

Elaboració pròpia a partir de la informació del taller