L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

diumenge, 1 de maig del 2022

L'Ajuntament organitza un concurs de disseny per al cartell 2022 del festival "Sete Sois, Sete Luas"



L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Cultura, i el Festival Sete Sóis Sete Luas han preparat un concurs de disseny per a elaborar el que serà el cartell anunciador de la 30a edició. (Adalt podeu observar el cartell de l'any passat, la 29a edició). El concurs dóna pas a la creativitat i a la promoció artística dels i les professionals o amants del disseny gràfic, tot amb l’objectiu de crear un cartell de qualitat, modern i atractiu per a una fita tan especial.

La temàtica ha de girar en torn a la multiculturalitat, al Mediterrani i a l’ànima acolorida que representa aquest festival musical i cultural, així com a les 30 ciutats diferents i països on té lloc cada any per a dur a terme projectes de música i d’arts plàstiques amb què es facilita el diàleg i l’intercanvi intercultural.

Fins al 31 de maig es podrà participar enviant un correu electrònic a cultura@tavernes.org, seguint amb les especificacions tècniques i formats de presentació següents: el disseny ha de ser de creació pròpia, en vertical i amb mesures de 50cmx70cm, incorporant el nom del festival; el format ha de ser digital (PDF. TIFF, PNG o JPEG) amb una resolució mínima de 3000pp i sense superar els 10M. A la pàgina web de l’Ajuntament es poden consultar les basess del concurs. 
 



Cal destacar que els dissenys presentats han de tindre espai suficient per a afegir-ne els següents elements: noms de les ciutats, programació, horaris i lloc. A més, els dissenys han d’anar acompanyats d’una breu explicació (mínim cinc línies) al voltant del significat de la seua creació.

El cartell guanyador serà la imatge de la 30a edició del festival i podrà optar a 300€ en metàl·lic o a una estada artística en algun dels centres del Festival, on podrà créixer artísticament i, a més, formar part d’una exposició itinerant per les ciutats on es celebra el festival.

Per a més informació, telefoneu al mòbil 636-459-548 o envieu un correu a cultura@tavernes.org


Segons la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació 29/04/2022 14:46