L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

dijous, 26 de maig del 2022

El sender "La Ruta dels Sentits" de Tavernes obté per seté any consecutiu la distinció de "Sender Blau"


 
El sender "La  Ruta dels Sentits” de Tavernes ha estat inclós en la relació 2022 dels "Senders Blaus", un guardo que atorga la fundació FEE (Foundation for Environmental Education) a través d' ADEAC (Associació D'Educació Ambiental i del Consumidor), la branca espanyola que és una de las cinc associacions europees sense ànim de lucro i cofundadores a l'any 1982 . 
 
Tavernes és el seté any que obté el guardó "Sender Blau" per a “la Ruta dels Sentits”, cosa digna de lloar i més encara quan només hi ha altres 5 localitats a la "província" de València i 19 localitats en total que han obtingut aquest guardó en el País Valencià.

La Ruta dels Sentits de Tavernes, una idea desenvolupa pel govern de Compromís a l'ajuntament en la passada legislatura, ha aconseguit que les riqueses naturals del municipi puguen ser gaudides per totes les persones, incloses aquelles que tenen capacitats físiques o sensorials reduïdes.
 
 
 
 
La Ruta dels Sentits va nàixer d’un fet natural i que tenim al nostre terme: la inusual coexistència de quatre ecosistemes ben diferenciats, cosa que permet gaudir de diferents ambients naturals, forestal, de marjal, agrícola i marí, en un espai reduït de 14 km. de recorregut.

Els Senders Blaus compten amb el suport de la Fundació Biodiversitat, del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient i han estat concebuts com a recursos útils per a fomentar l'ús i la gestió sostenible del mitjà litoral i el seu entorn, mitjançant la cooperació i retroalimentació entre el sector turístic i l'ambiental
.

Elaboració pròpia i amb dades del web d'ADEAC