L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dilluns, 21 de març del 2022

Tavernes serà la seu de la Primera Fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques masculí de futbol



 El Camp Municipal de Tavernes serà la seu de la Primera Fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques (CNSA), esdeveniment  a celebrar els pròxims 29 i 30 d'abril i 1 de maig.

La Selecció Valenciana masculina Sub14 i Sub16 de futbol s'enfrontarà a Navarra i a La Rioja a Tavernes d'acord amb el següent calendari: 

* Divendres 29 d'abril

 10:15h Navarra Sub14 - Selecció Valenciana Sub14
 12:15h Navarra Sub16 - Selecció Valenciana Sub16

* Dissabte 30 d'abril

 10:15h La Rioja Sub14 - Navarra Sub14
 12:15h La Rioja Sub16 - Navarra Sub16

* Diumenge 1 de maig

 10:15h Selecció Valenciana Sub14 - La Rioja Sub14
 12:15h Selecció Valenciana Sub16 - La Rioja Sub16

 

L'Ajuntament de Tavernes i la UE Tavernes col·laboren de manera activa amb la Federació de Futbol valenciana per fer possible aquest gran esdeveniment en el País Valencià. Al respecte l'alcalde Sergi González, en Facebook,  ha remarcat la tradició que té Tavernes alhora d'acollir i gestionar esdeveniments esportius, d'ací que les distintes federacions esportives valencianes aposten per Tavernes com a seu de moltes competicions. Al respecte, l'alcalde ha recordat la gran experiència que té la UE Tavernes, durant molts anys organitzadora del Torneig Cadet "Mariano Carbó", un campionat per on han passat els millors equips espanyols d'aquesta categoria.

La Selecció Valenciana Sub14 (entrenada per Ángel López) i la Sub16 (dirigida per Javi Lafora) esperen amb ganes la celebració d'aquesta Primera Fase del CNSA, i més encara quan les dues seleccions fa ara poc més de 2 anys es van classificar a  Tenerife per a disputar la Fase Final de la Competició, que va ser desgraciadament suspesa per la pandèmia de Covid.

Des d'aquell moment fins ara no s'ha disputat el torneig que decideix les millors seleccions d'Espanya en aquestes categories.

Segons la informació publicada per la Federació Valenciana de Futbol.