L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dilluns, 29 de març del 2021

L'ajuntament convoca les ajudes per al valencià en l'activitat empresarial, comercial i professional de Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Promoció Lingüística, que dirigeix Anna Bellver, de Compromís, ha convocat un any mes les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial per a 2021. La convocatòria d’ajudes està dirigida a l'activitat econòmica local en valencià corresponents a 2021 i la poden sol·licitar comerços, empreses, serveis, indústries i professionals de Tavernes.
 
La regidora de Promoció Lingüística, Anna Bellver, ha destacat que amb aquestes ajudes “l’Ajuntament dona suport al comerç local per a fomentar i promoure l’ús del valencià en un sector molt proper a la població i imprescindible per a la normalització de la nostra llengua”.


El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2021, i s'han d’entregar en el Registre General de l'Ajuntament. Les ajudes comprenen rètols exteriors i interiors o de vehicles, creació de pàgines web, material d'embalatge, publicitat en cartells, fullets, tríptics, etc., però no material publicitari de regal o publicitat en publicacions i mitjans de comunicació.

Es concediran ajudes del 50 per cent en retolació i pàgines web (amb un màxim de 500 euros) i del 33 per cent per a publicitat i embalatge (amb un màxim de 300 euros), fins a esgotar la quantitat total consignada en la convocatòria d’ajudes (4.100 euros). Tindran prioritat les empreses que destaquen per la visibilitat i presència del valencià i les que no hagen obtingut ajuda els dos anys anteriors. Només pot concedir-se una ajuda per beneficiari i any, i s’ha de justificar la realització de l'activitat.