L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dilluns, 16 de març del 2020

El Servei d'Ajuda a Domilici (SAD) de l'Ajuntament facilita la compra de queviures i medicines a persones dependents sense familiars




L'Ajuntament de Tavernes, a través del Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) de la regidoria de serveis Socials i comptant amb la col·laboració  de Càritas i Creu Roja, comunica que  presta el servei d’ajuda a persones majors dependents, soles a casa i sense familiars, i s'encarregarà de fer-los la compra de queviures o d'anar en el seu lloc a la farmàcia pels medicaments. 

Telèfon de contacte: 670 259 322


Les entitats han mantingut ja dues reunions per tal de planificar i organitzat tot l’operatiu que, repetim, és per a gent dependents que està sola a casa, sense familiars que els puguen efectuar aquest servei.


Tot l’operatiu d’ajuda està organitzat i dirigit des del Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) de  la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, que té el recursos necessaris. La dotació de personal d'ajuda s’incrementarà amb voluntaris de Creu Roja sempre que siga necessari per tal de garantir la millor atenció possible a les persones que ho necessiten.

L'Ajuntament al llarg del matí està donat informació als veïns i veïnes per la megafonia habitual.