L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

diumenge, 22 de desembre del 2019

Notícies del Festivern (IV): La carpa muntada del tot i sense problemes amb el vent


 Ha estat una nit de gran vent. Ahir es mesuraven ràfegues de 122 km/h a la Goleta i de 79 al poble (Sequers), avui la cosa va de baixa i aquesta passada nit se'n mesuraven 108 a la Goleta i 76 als Sequers. El mati ha estat prou encalmat, comparant amb la passada nit.




Amb eixes condicions feia feredat que la carpa del Festivern, acabada de muntar ahir, patira algun mal. Per la nit, tant la vigilància privada contractada com els agents de la Policia Local en el patrullar per la ciutat, estigueren amatents, per si el vent l'afectava. 




No ha estat així i de fet aquest mateix matí, l'organització ha estat repassant tota la instal·lació i ha comprovat que la força del vent el que havia fet era tombar dos pol·liclínics portàtils, dels vora 60 que hi ha el costat de la carpa. Poc a poc es van completant totes les instal·lacions, i ja s'hi poden vore al camp del Vergeret, els moduls que serviran de vestidors, i al llarg de la setmana es farà el muntatge de l'escenari i barres de beguda. 

Vestidors i pol·liclínics, 2 en terra tombats pel vent
Un total entre 10.000 i 12.000 persones s'espera arriben a Tavernes per celebrar el Cap d'Any mentre gaudeixen de la millor musica, i en valencià, al Festivern, allotjat dins d'una carpa que ja esta completament acabada i que, com ja hem dit, és quasi com un camp de futbol: 95 metres de llarga, per 40 d'amplada i una alçada sobre els 12 metres. En total 3.800 metres quadrats en un solar de 5000 metres. En altres paraules, 4'5 fanecades de terreny ocupa la carpa.

Informació pròpia