L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de novembre del 2010

Se soluciona o no el pas de les vies del tren?


Segons informa "La Veu de la Valldigna", a la qual resumim:

L'alcalde de Tavernes, Manolo Vidal, va mantenir una reunió amb la diputada popular de La Safor, Inmaculada Bañuls, per agrair-li els esforços al reclamar al govern de la nació la necessitat d'actuar sobre l'estació i fer-la accessible. L'alcalde reconeixia que estem davant un baixador perillós i els veïns han de creuar les vies sortejant grans escalons amb el perill que comporta i la dificultat afegida per a persones majors o amb mobilitat reduïda. Manolo Vidal va recordar que el projecte es va aprovar durant el govern d'Aznar, i que després no es va executar i han passat els anys i no s'ha donat cap solució. Vidal espera que el Ministeri o Adif, responsables de l'estació vallera, en donen una definitiva.


La Cotorra s'ha vingut ocupant de la problemàtica de l'estació des del primer moment. I novament volem recordar que, amb independència d'aquell projecte de l'epoca d'Aznar i que no es va fer, com tampoc el del riu Vaca, va ser en desembre del 2006 quan la premsa va informar que el nostre alcalde, Manolo Vidal, aleshores regidor i candidat del PP, s'havia reunit amb responsables de RENFE i tot apuntava a que en quatre dies es reformava l'estació.

Han passat gairebé quatre anys i ara, quan s'acosta la campanya electoral, el PP torna a traure el tema fent com si li fora una gran preocupació i, això si, per tirar-li les culpes de manera "dissimulada" al govern central. Però la realitat en aquests quatre anys no hem sabut de cap gestió del PP de Tavernes per solucionar el tema.

L'exigència de les solucions promeses ja li la reclamava el Bloc fa uns mesos en el ple

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/el-bloc-demana-eliminar-el-pas-sobre.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/plenari-de-juliol-ii-el-bloc-demana-la.html


i l'alcalde reconeixia la promesa i res més.
Ara resulta que ja han fet gestions i gestions amb la diputada de la Safor, que no ha aconseguit res. Potser caldria les gestions haver-les encomanades a ERC via el seu regidor de Simat , Joan Serra, i amb l'excusa que l'estació també és per tota la Valldigna, perquè a Simat si que han aconseguit 200.000 euros per a la Font Gran.
Res, que vénen eleccions! A vore si en tres mesos fan el que no han fet en tres anys.

-Fotografia: L'hem pres del web de La Veu de la Valldigna. Gràcies.
-