L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 de novembre del 2010

El PSOE de Tavernes desfulla la margarida del candidat

Segons ha pogut saber La Cotorra, els socialistes de Tavernes es van reunir la passada setmana en la seu per a tractar, com a tema prioritari, les candidatures a les eleccions municipals. El PSOE de Tavernes té per ara com a possibles candidats a l'alcaldia a María del Carmen Canet Mollá, persona independent i actual regidora socialista, i a Víctor Borrás Chofre, un home jove, poc conegut en l'aspecte polític i amb desitjos d'un canvi radical en el si del partit.

Segons les informacions que ens han facilitat, la cúpula del partit veu en aquests dos candidats una bona base per a formar una llista única, on es troben part dels veterans i part dels membres més radicals del PSOE de Tavernes.

Les nostres fonts ens han indicat que a partir d'ara els candidats enceten un periode de reflexió i de possibles acords entre ells, un treball que aquestes fonts ja reconeixien que no serà fàcil, i que amb bastant possibilitat, siga quina siga la solució que prenguen no serà del grat de tots.

Aquests fonts també reconeixien que en els últims temps els regidors socialistes han estat molt criticats per les postures preses dins de l'ajuntament, pel seu hermetisme i per la falta de comunicació amb el seu electorat i això ha de canviar.

Solament queda una setmana perquè tothom sàpiga el rumb definitiu que prendrà d'ara endavant el PSOE, i quin/quina serà el/la candidat/a les eleccions municipals.

-


15 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agraden els dos candidats del PSOE, Carmen perquè esta en el món de l'ensenyança, confraries i falles, una dona que ja sap de dins el que és l'ajuntament i Victor Borrás perquè és un xic jove molt capacitat i molt valorat en el món de l'economia, una de les dos apostes és bona, em decantaria més per Víctor, ara si entre el Bloc de Jordi i el PSOE no desbanquen al PP, bona nit, per estudis segur, per gent capacitada també, perque voldría vore els estudis de Vidal, Luisa, Pepito Talens, Mario Enguix i cia.

Anònim ha dit...

Está bé lo de Carmen. Aixina tindrem més cofradies, provessons i resos.
Total ja dona igual votar al PP que al PSOE.
I aixó que dius que sabra l'ajuntament de dins, ho vec dificil si han passat de tot.
Ara com tampoc es precis ser un sabut per a gobernar el poble, tot es bo.

Anònim ha dit...

Llevo viviendo hace un tiempo en Tavernes y si el PSOE no se mueve mas "adeu"

Anònim ha dit...

No és normal i étic que un grup com el socialista, a Tavernes no obrin la boca en 4 anys, li fan el joc al PP i deixen que altres formacions com EU i especialment el BLOC facen la feina bruta, i ara, quan resten pocs mesos per eleccions, i vist com tenen el panorama, venen amb preses i amb miracles...
Sincerament, creuen que la gent del poble està g...s?

Anònim ha dit...

No puede ser con los tiempos que corren, el gobierno de un ayuntamiento que maneja presupuestos importantes (ya no digamos los prestamos que piden), este en manos de gente sin ningún tipo de preparación académica. Ya es hora del cambio, más que del cambio referido a la lateralidad izquierda o derecha, el cambio hacia el sentido común, hacia la juventud preparada.Gente que piense en el beneficio de todo el pueblo.

Anònim ha dit...

si tenim que comparar el PP amb algú en el tema referent als estudis i preparacions perden per golejada. Per altra banda a mi m´agrada mes Carmen. Però lo que si que fa falta es que el PP estiga fora de l´ajuntament

Anònim ha dit...

Gràcies Cotorra per tindre'ns informat i obligar a que altres ho facen. Ho dic per alguns diaris, que sempre van a remolque del que dius, almenys en les informacions polítiques.
I damunt, firmen des de Gandia.

Anònim ha dit...

és difícil que el pp no estiga.... i vosaltres direu ...per què?.. doncs favor o con favor se paga...eixe és el tema. Tu t'emportes l'obra , a tu et col·loque la filla, a tu et done feina, tu fas l'acte, tu vens la terra, tu t'adjudiques i a canvi tu publiques tu votes tu calles tu critiques .... supose que no calen més exemples veritat? eixe és el merder de la política i desgraciadament qui no juga no guanya.

silmin ha dit...

hi havia sociates en tavernes? total per al que serveixen vagen on vagen... la formació és un grau, però el trevall i el seny fan els altres 89 i això crec que no ho estan demostrant massa bé

Anònim ha dit...

Para Silmin, la formacò es un grau, com be dius, pero en lo del treball ja no estic tant d´acord, ¿el PP esta treballant o ha treballat per al poble? ¿que ha fet be?

silmin ha dit...

Aixina va la cosa, en 1 grau poc avancem en 0, res tot parat, però l'estupidesa i l'actitud del pp fa que anem només cap avall.

Una cosa no lleva l'altra, de les 4 actuacions que he sentint del psoe a tavernes...ummmm, poca calor, igual en té més, però jo parle per les que he sentit..., si en fa més podria per publicar-les, encantat estaria de llegir-les

Anònim ha dit...

silmin, jo tinc igual que governe el PP, el Psoe o el Bloc, el que si que vullc es que el que governe ho faça per a el poble i en benifici del poble, que no es lo mateix que populista, que ho faça de manera eficient, igualitaria i trasparent.

Anònim ha dit...

Una pregunteta: ¿Quantes vegades s'ha acostat el Víctor pel partit?
¿A quants actes, reunions, assemblees, citacions, etc. ha acudit com a militant?
He sentit dir a la gent del PSOE que zero (0) patatero. ¿És així?

Serp ha dit...

La famlía de Víctor ha sigut simpatizant del BLOC, de fet, son pare va anar en llistes fa uns anys quan el BLOC es deia UPV(Unitat del Poble Valencià).
Sé que algun any el BLOC li ha proposat a Víctor anar en les seues llistes però aquest ho ha rebutjat donant alguna excusa que altra.
Ara resulta que les eleccions passades anà de 7 en el PSOE i ara vol encapçalar la llista.
Per tant, el motiu era que ell era realment del PSOE... o és que és més fàcil fer carrera política en el PSOE?

foraster ha dit...

Contestant la pregunta del company Serp. Si, és més fàcil traure del PSOE o del PP que no del Bloc perquè, els que estan al Bloc, a hores d'ara, no poden traure, més bé aportar.

Dit això faré esment, en allò que puc i cal, del que li va dir un regidor del Bloc de Gandia, a una persona immigrant i que representa un clo·lectiu important de persones, amb la qual estaven en converses per a la seua possible inclussió en la llista electoral.

— ... Pensat-ho bé. li va dir.
— Si tries anar amb el PSOE o amb el PP no patiràs de res. Ho tindràs clar per sempre perquè d'ells podràs traure. En canvi, si vens amb nosaltres, no és que no trauràs, sinó que hauràs de traure't de la butjaca per fer front a les despeses de la campanya a nivell local.

I així es va quedar. Dies després, parlant jo amb eixa persona, li vaig preguntar si ja havia decidit alguna cosa. Ella em va dir:
— No tinc res clar encara. Però... Em va matisar.
— No dubte pel fet que per anar amb el Bloc haja d'aportar i que dels altres puga treure perquè d'això ja me n'havia adonat. Els meus dubtes rauen en la feina i la possibilitat de compaginar-la i a les repressalies per desestimar altres ofertes i decantar-me pel Bloc. Tu ja saps... Em va dir ella.
— Com pense jo. Em sent valenciana, encara que vinguda de fora quan tenia 15 anys d'edat. Ara ne tinc 25. Vinc d'una zona on també ens hem sentit menyspreats pels polítics i m'identifique amb la problemàtica i la realitat social del poble valencià. Als meus pares els agradaria més que anésamb el Bloc que amb els altres. No se'ls traguen tampoc.

I ho deixaré ahí!