L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 1 de novembre del 2010

Ara que ve Nadal: Fum, fum, fum...


Ho vam avançar ja fa uns mesos. Ací ho podeu vore:

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/06/sobre-la-ronda-de-circumvallacio.html

Deiem aleshores que “també hem pogut saber que tampoc es farà prompte el desviament de la comarcal CV-50 fora de Tavernes. O siga, la ronda de circumval·lació no es farà tal i com ens van dir i prometre el PP. Almenys no és farà en uns quants anys més”.

I ara, uns mesos després, tenim la confirmació d’això que vam avançar. Avui, Dia de Tots Sants, en la premsa podem llegir que el Consell Valencià elimina obres en 19 carreteres de la provincia de Valencia als pressupostos del 2011. I entre aquestes carreteres dues a Tavernes: la Ronda Sud (la coneguda com a circumval·lació) i el desdoblament de la connexió de l'AP7 per a Tavernes.
D’una tacada del Consell Valencià, governant i dirigit pel PP, ha convertit en fum –fum, fum i més fum- dues de les obres que han estat motiu de la propaganda del govern municipal del PP els darrers anys.

- Primer: la ronda de circumval·lació que havia de fer fora del poble la comarcal, eixa carretera que està considerada per la mateixa Generalitat com una de les més transitades, i per tant molesta, perillosa i un embus per a tots, veïnes i veïnes vallers. A les fotografies, els terrenys.

- Segon: I per si no volieu caldo... dues tasses!! La interconnexió amb l’autopista AP-7 entre l’entrada nord de la platja (Zona de la Goleta) i el punt de peatge de Favara que obria una via d’entrada rápida a la nostra platja i evitava aglomeracions i grans trànsits en l’actual carretera.

I seguim com els darrers anys, per a Tavernes res de res de la Generalitat. Una prova més del poc pes específic que té el govern municipal dins del govern de Camps. I això que han aconseguit durant dotze anys un govern de majoria absoluta! Doncs, ni amb això!
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

a veure si el bloc fa més propaganda d'allò que vol fer i arriba més als ciutadans!!!

que aprofite ara i que el psoe i pp paguen la crisi!!!

Indesidenter ha dit...

D'ací uns quants anys, quan algun historiador (o estudiant de Història) intente fer com a tesi de fi de carrera un estudi sobre l'etapa del PP en l'alcaldia de Tavernes des de 1995 i esperem que s'acabe el 2011 pel bé general, només podrà arribar a una conclusió: l'etapa més funesta que ha tingut Tavernes a l'alcaldia des de la Guerra Civil.
I funesta perquè havent tingut les millors condicions per haver fet de Tavernes un model almenys a nivell comarcal no s'ha aprofitat. A l'alcaldia hem tingut totes les condicions en positiu: mateix partit que a la Generalitat i a la Diputació i una gran part en el govern d'Espanya, alcalde que era diputat, un home fort en el partit a nivell de Generalitat; màxim responsable d'events esportius cas de la Copa Amèrica, responsable de centre verds i més i mes.
I ara hi ha un regidor del seu equip i per tant continuador dels projectes en marxa, etc. etc.
Hem dit projectes? No res de bo. Això si: l'alta tensió; una residència a la platja i el desig de desfer el terme amb els PAIs.
I després, com a "missions impossibles" trobem la ronda de circumval·lació, el parc del Cantalot, el projecte del riu Vaca (si, si, alguna volta arribarà), les millores dels accessos a la platja pel nord i el sud, els sectors urbanístics de la platja, un institut que es farà a pesar seu quasi com es farà la piscina; cap poligon industrial per fomentar l'ocupació i una agricultura desfeta i abandonada perquè des de l'ajuntament només s'ha vist amb bons ulls la rajola paiera i cap més dels sector productiu.
I també: una contribució superaugmentada als veïns; una hisenda municipal arruinada; un Passeig desfet per un aparcament ruinós per a la ciutat; un canon d'aigua cobrat a l'empresa per avançat de molts anys; una platja que no atrau turistes ni es alternativa de treball i generació de riquesa i un poble on l'atur creix i creix, mentre la il·lusió i les ganes de fer un poble millor minven i minven pel desencís de la gent. I no entrem en altres temes com la desaparició de tot el comerç agricola, el desert cultural o la manca d'informació i de participació dels veïns en assumptes municipals, o l'estat de camins de l'horta...
Tavernes era la decada dels 60 i 70 un poble emprenedor, viu, amb forta embranzida vital. Avui dia és un poble mort, sense esperança i on només es desitja que, almenys, seguir igual i que no ens afecten més ERES i no vinguen preus ruinosos per a la cada vegada menys taronja que tenim.

saforenc ha dit...

Tot d'acord amb el que dius, Indesidenter. Però un xicotet apunt: el projecte de laminació del riu Vaca seguix avant. Aquest mes de Setembre va eixir la DIA del projecte:

http://www.derecho.com/l/boe/resolucion-7-septiembre-2010-secretaria-cambio-climatico-formula-declaracion-impacto-ambiental-proyecto-obras-laminacion-mejora-drenaje-cuenca-rio-vaca-valencia/pdf.html

I per si algú està interesat en vore la memòria del projecte:

http://www.benifairo.org/pujades/media/PROJECTERIUVACA/memoria.pdf

La solució adoptada és la número 3.

Anònim ha dit...

Pssst... no passa res, mentre el PP continue agatxant-se el pantalons davant el falleros i els beatos, i amb la manipulació de la 3a edat que fa mitjançant Canal9, tenen més que asegurada no sols la reelecció, sino un triomf aplastant... Aneu fent-se la idea...

Indesidenter ha dit...

Ho hem pogut llegir a la premsa fa només unes setmanes que la cosa seguia. El diari Levante va fer fa poc un reportatge.

De tota manera, gràcies pels enllaços.

Anònim ha dit...

Vinc de passar la carretera, al semàfor prop de Mercadona. Mentre espere el verd, per la meua banda passen cinc camions de gran tonatge, dos banyeres de material d'obra entre ells i per l'altra quatre camions. I furgonetes i cotxes sense parar a un costat i a l'altre, cap a Borderia i cap a Alzira.
Es nota que ja estem en temps de collita i que és l'hora de tornar del camp.
Em pose a contar els vehicles, vint-i-quatre, vint-i cinc.... trenta i escaig... M'ho deixe. I el semàfor encara el tinc en roig.
M'està entrant dormilega. Potser el meu subconscient ha confós els vehicles amb ovelletes. I això em dóna son.
La mateixa son en la que estan immerses les autoritats del poble, que dormint no veuen ni s'adonen el problema que tenim. I com no veuen, no busquen solucions.
I ara La Cotorra ens dóna la noticia que cal esperar. Maleïda siga l'espera. Gràcies, PP.