L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 24 de novembre del 2010

INFORME: El nou Hospital la Fe obrirà les portes amb molts departaments sense equipar.


La Conselleria de Sanitat, tal com podíem ahir llegir en la premsa, ha deixat deserts 16 concursos per equipament del nou hospital. Els concursos s’havien licitat per procediment urgent i per valor de 8.875.205 euros sense IVA. En concret s’ha quedat sense adjudicar equipament per a les àrees de pediatria, cardiologia, neurologia,, neumologia, dermatologia i reproducció assistida.

El portaveu de Compromís en el parlament valencià, Enric Morera (BLOC), considera que les empreses no es presenten perquè no es fien de la Generalitat i de què puga pagar a causa del deute que té. “És una notícia molt preocupant perquè, per una banda, l’hospital no entrarà en funcionament dins del termini que han promés les autoritats competents i, en segon lloc, posa en tela de juí la manca de credibilitat del Consell que presideix Francisco Camps, del que ja no es fien les empreses i per això no opten a treballar amb l’administració valenciana”.

Morera també ha destacat la gravetat de la situació, perquè els departaments que s’han quedat sense equipar, “són serveis importantíssims. I això que el concurs es licità el passat 18 de març amb caràcter d’urgència, encara que amb esta absència d’empreses al concurs queda clar que allò que està en una situació d’urgència extrema és el Consell de Camps, que no sols no té crèdit econòmic, sinó que tampoc el té ja en credibilitat per part de les empreses i de la ciutadania”.

Per al portaveu valencianista i secretari general del BLOC, ha dit que situacions com la de la nova Fe són la vertadera cara de la realitat valenciana, una realitat que el Consell intenta maquillar i que transmet als ciutadans d’una forma manipulada pels mitjans de comunicació públics."La trista realitat és una Generalitat arruïnada que no té diners i de la que no es fien les empreses i per això, un hospital tan important com la nova Fe obrirà les seues portes d’una forma incompleta, amb departaments bàsics sense equipar”.

-Redacció feta sobre la premsa del dia i la nota del Bloc
-