L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 5 de novembre del 2010

El Grup Muntanya Valldigna participa en el 34é Aplec Excursionista dels Països Catalans


El passat cap de setmana va tindre tingut lloc el 34é Aplec Excursionista dels PPCC al Port de Sóller, a l'illa de Mallorca. Cal recordar que l'any passat se celebrava a la Valldigna, a Simat i Benifairó.
L’organització a anat a càrrec de diverses entitats excursionistes, entre els quals hi ha el GEM, la Federació Balear de Muntanyisme, la Secció de Muntanya del Club Pollença, els Xots, Serra Mamerra, el Grup Excursionistes de Vilafranca, el Grup Excursionista d’Esporles, i el Club de Muntanya i Escalada de Sóller, entre d’altres.
Al llarg dels quatre dies, al voltant d’unes 700 persones vingudes de tots els indrets del PPCC: Principat, de les Illes, de l’Alguer, de la Catalunya Nord i del País Valencià, han gaudit d’una trobada marcada per una programació diversa.
L’Aplec ha tingut un gran ventall d’excursions de muntanya de diferent complexitat, xerrades, música en directe, conferències, dansades tradicionals, correfoc, etc., com també, el sopar tradicional de germanor. Cal destacar, la conservació del camins de pedra seca de les sendes de època musulmana i les vistes espectaculars a la mar, com també la gran biodiversitat de flora de la zona.
La cloenda va estar presidida pel President del Centre Excursionista de Catalunya, Francesc Beato i representants de les entitats organitzadores, que van traspassar la bandera de l’Aplec als representants de l’any vinent, que serà el 35é i que es realitzarà a l'Alguer, a l'illa de Sardenya.
Membres del Grup Muntanya Valldigna van participar en aquesta 34ena edició. Xavi Català, representant de l'organització de l'Aplec de l'any passat, destaca l’ambient de normalitat, civisme i germanor que es va respirar al llarg dels quatre dies. I, a més a més, anima a continuar assolint llaços d’unió entre el món del muntanyisme.
Des del GMV volem felicitar a l'organització per l'èxit de participació, que mai havia sigut tan nombrós a l'illa, i per haver aconseguit fer-nos passar uns dies tant agradables pels voltants de les muntanyes, la mar i els seus pobles.

- Nota i fotografia del Grup Muntanya Valldigna
_