L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 18 de novembre del 2010

El web de la piscina coberta el fa un dissenyador freelance de fora, i no gent del poble


¿L'importa a l'ajuntament donar feina als professionals i a les empreses del poble?. Convençuts estem que sí, però si l'ajuntament ha pres part en l'encàrreg del disseny, hosting i manteniment del nou web dedicat a la piscina municipal, la veritat li fa poc favor a les empreses i professionals del poble. Perquè n'hi ha, i perfectament capacitats de professionals i empreses per poder donar el mateix servei.

Ací no es tracta de menysprear la feina del dissenyador freelance de Port de Sagunt, sinó de potenciar i recolzar el mateix sector professional del nostre poble. I és ací on l'ajuntament, en la part que li correspon de la piscina municipal, hauria d'haver exigit gent del poble . Almenys així pensem nosaltres.

I la veritat, tot apunta a que alguna cosa pintarà en el tema l'ajuntament de Tavernes, quan apareix el nom i logo oficial amb l'escut del poble (Clic damunt de la imatge per fer-la gran). I si és així no serà després massa correcte dir als bars i carrers del poble que mirem pels veïns, i quan s'ha de demostrar amb fets, encara que siguen en coses menudes, vore com les contractacions són per a gent de fora.

I clar, pensem nosaltres, aci no pot servir d'excusa la qualitat o el preu, perquè amb el mateix cost o pressupost, segur, segur, que ho haguera pogut realitzar algun dels nostres professionals locals.

I no estem parlant d'un cas aïllat. Sense anar més lluny, el vídeo turístic de Tavernes també fou encarregat a una productora de fora, obviant els professionals del poble i no tenint en compte la difícil situació que travessen. I què millor que treballs com aquest ajudaren a superar la seua situació delicada, com també tenen altres sectors. Fets i no paraules diriem que és la millor demostració d'intencions.

-

8 comentaris:

vicent ha dit...

¿Per què no mireu d'investigar si l'empresa o el professional que ha fet el treball és amic o té alguna cosa a veure amb el PP?

Anònim ha dit...

Sembla ser que l'empresa que gestiona la piscina és la mateixa que gestiona el salvament a la platja i sembla ser que la mateixa que té com a treballador el novio de la consejala que tots coneguem!... Si això es així, tot quedaria en casa!

Anònim ha dit...

Hola Cotorra, m'agradaria saber on s'ha fet públic la oferta per solicitar la construcció d'aquesta web, a veure si vosaltres que esteu mes posat em podeu ajudar.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No tenim més informació que l'oferida (per ara). Hem trobat el web en la xarxa.

Anònim ha dit...

ja no apareix l'escut del poble. Però massa esteu liant el fil. Heu preguntat si de cas, si aquest servei d'informació al ciutadà es gratuït? Normalment en els projectes s'oferixen millores sense cost addicional i aquesta pot ser una d'elles. No li veig cap pega. A més s'ha quedat prou bè, un disseny elegant, sencill i intuitiu. Web més que notable.

Salutacions

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vosté mateix ho diu: Ja no apareix l'escut del poble. I per què abans sí i ara no?
La confusió de si era o no una qüestió (servei) de l'ajuntament no naix de nosaltres sinó del fet de posar l'escut i el que feia pensar a tots els vallers.
I si era un tema de l'ajuntament.. que menys que poder demanar-li que foren les empreses dels poble les beneficiades.
I si era un servei de la concesionària gràcies a eixes millores que solen portar els projectes per puntuar més i el cas de la piscina així és, tampoc li cauen els anells a l'ajuntament posar en les condiciones que es contractaran empreses del poble sempre que siga possible.

Quant a la qualitat del treball del web no hem dit res. I llevat d'alguna falteta, coincidim en què és clara,senzilla i elegant, però eixa no era la qüestió, sinó que calia potenciar les empreses del poble.
Els partits, tots, no poden anar dient que la seua preocupació és Tavernes i no actuar en conseqüència.

Anònim ha dit...

Traanquils no patiu, potser l'empresa es amiga i els que la tenen que gestionar tambe i el que te que gestionar el bar tambe, i pot ser siga el mateix que gestiona M de Maria"bingo" acertat.
L'any que ve la piscina tornara a ser del poble igual que el parking. Qui es penseu que te que pagar totes les perdudes de la piscina, "papa Pueblo".
I la llum i l'aigua, tot aixo es fa carrec el mateix de sempre, els contribuients.
Seria vergonyos i molt trist que els que gestionaran la piscina no tinguen ni idea de com es l'aigua.
Adeu Cotorra i no vull esplaiar-me mes

Anònim ha dit...

Ja no dona me´s de si aquest tema, millor deixar-ho oblidar i que el temps el retraga una altra vegada, veritat?