L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 13 de novembre del 2010

El Consell organitzarà un sopar de gala mentre més de 500.000 valencians no tenen treball?


El grup parlamentari Compromís considera que és “surrealista, totalment fora de la realitat i gens comprensible que s’estiga parlant a tota hora de la crisi i que el president de la Generalitat no controle a les seues conselleries i departaments a l’hora de contindre la despesa pública”.

El síndic de Compromís Enric Morera ha fet estes afirmacions quan ha rebut al seu correu electrònic una invitació de la Conselleria de Turisme per a participar en el “còctel de benvinguda de la Fira Internacional Golf Travel Market i també en un sopar de gala, al que ens han convidat, entre d’altres, als membres de la comissió d’Indústria, Comerç i Turisme de les Corts i que se celebrarà el dijous 18 de novembre al Museu de les Ciències”.

Per a Morera, “fer un sopar de gala i convidar a gent, a expenses de l’erari públic, és un exemple més de com es balafien els minsos recursos econòmics de la Generalitat i per això anem a formular preguntes parlamentàries per a conéixer el cost real d’eixes festes. El sector turístic valencià necessita suport de la Generalitat, necessita accions contundents i fent sopars de gala no solucionarem moltes coses”.

Morera ha declarat que no assistirà al sopar, “perquè no ens sembla correcte i perquè volem saber si la Generalitat, mitjançant la Conselleria de Turisme és qui paga eixe sopar. Si això és cert, resultaria molt cínic per part del Consell de Camps que, amb un panorama de més de mig milió de persones sense treball, el govern del PP es dedique a organitzar sopars amb motiu d’una fira internacional del golf”.

- Nota de premsa de Compromís-Bloc