L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 de novembre del 2010

La crisi oberta a EU preocupa els militants

Un sector d’EU està molt contrariat i decebut per tal com s’està tractant al seu regidor i portaveu, Candido Jiménez, després que s’haja conegut la confrontació existent entre les dues alternatives a l’alcaldia de Tavernes .

Segons ens han fet arribar, no comprenen com des de sectors afins a la dirección comarcal s’estiga tractant al regidor com a un tránsfuga quan continua militant en el partit i exercint amb total normalitat la tasca de regidor i portaveu municipal. I tampoc ha manifestat en cap moment la seua decisió d’abandonar el partit.

Fins i tot, aquests militants ens han comentat que sembla ser que realment el que es busca des de la dirección comarcal d’EU, a Gandia, és forçar a Candido Jiménez a una eixida del partit perquè així el candidat/candidata oficialista tinga el camp lliure. I s’han mostrat preocupats pel resultat final que aquesta confrontació puga tindre.

Els mateixos militants han comentat que no s’està valorant per a res la tasca efectuada pel regidor, recordant que en 1999 va agafar la dirección local del partit en un moment que es trobava pràcticament desaparegut i, de forma casi solitaria i amb no massa ajuda de la militancia, ha dut a cap les tasques municipals, ha sostingut i ha conseguit una continua representació a l’ajuntament de Tavernes, cosa que alguns dirigents comarcals no han pogut fer a la seua localitat. Fins i tot es recorda el punt positiu que la formació es va quedar a les portes d’un segon regidor.

¿Quant de temps li quedarà a EU de Tavernes sense Candido? era la pregunta que es feien aquests militants mentre reconeixien la tasca del regidor i com és qui ha aguantat el partit.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

soc un votant d'EU des de fa molt anys, no soc un militant, hem sap moly greu et que esteu fent en el partit, uns i altres, sembla mes un partit de detres que el que sou d'esquerres, tal vegada sigua millor, seures i començar de nou per vore si es pot donar alguna sol.lucio, sen se entrar en es baralles que no porten a ningun lloc. encara estem a temps.