L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 17 de novembre del 2010

¿Com hem de tindre circumval·lació si es gasten els diners en cavalls?

Tavernes no tindrà Parc del Cantalot ni ronda de circumval·lació...
Els musics valencians no tindran conservatoris en condicions...
Els estudiants no tindran prou professorat perquè els atenguen bé en els instituts i les escoles...
Les families que tenen membres que necessiten ajudes de la llei de depèndencia no les estan rebent...

I més i més, que no cal ni repetir. I tot perquè no hi ha diners.

Però el PP si que és capaç de gastar-se 328.250 euros amb el Gran Premi d'Espanya del circuit del campionat hípic 'Global Champions Tour 2010 ".

Així ho assegura el conseller d'Economia, Hisenda i Ocupació, Gerardo Camps, en una resposta a la pregunta formulada pel diputat Enric Morera, del Grup parlamentari Compromís sobre la prova hípica celebrada del 7 al 9 del passat mes de maig.

En la resposta escrita, Gerardo Camps assenyala que la Generalitat i l'ajuntament de València són patrocinadors i el patrocini per part de la Generalitat ha suposat una aportació de 328.250 euros.

-