L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 de març del 2010

Uns tant i altres tan poc...



El diari Levante-EMV publica tot escandalitzat que el PP d'Alcoi ha fet un reconeixement extrajudicial per valor de 400.000 euros. Ho podeu llegir a l'enllaç

http://www.levante-emv.com/comarcas/2010/03/22/psoe-denuncia-alcoi-oculta-facturas-4000008364/689706.html

Diferent manera de vore i considerar les coses. A Tavernes això és una pràctica més que habitual. De fet 'últim reconeixement extrajudicial a Tavernes va ascendir a 951.000 euros, o siga, més del doble que a Alcoi però essent Tavernes més de tres vegades més menuda.
És un tema que ací a la Cotorra hem tractat en diverses ocasions en ser temes que s'aproven en plenari, per tant públics i de coneixement general. Els últims enllaços de La Cotorra sobre el tema

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/03/enguany-es-pagaran-1440000-en-factures.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/02/mes-sobre-el-ple-de-gener-polissa-de.html

¿Per què el Levante-EMV s'escandalitza a Alcoi i no a Tavernes, on no ha dit ni mu sobre el tema? Per què tampoc Las Provincias ha explicat res?

6 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic anònim que, com a final ens dius":

"Esperem que tan sucós comentari no siga triturat per la censura de la "política correcció" que de vegades empreu els vallers.


No som partidaris de cap censura ni en volem, com tampoc volem carregar a les nostres espatlles comentaris de gent que acusa i firma anònima i es queda tan panxa.

Dir que aquest o l'altre polític té comprat a aquest o a l'altre periodista és molt fàcil. El dificil és demostrar-ho.
Per tant, voste en pla privat s'identifica i es fa responsable de "compres" i "vendes" d'interessos periodístics i nosaltres sense dubte li publiquem el comentari, anònim si vol, però sabent qui és i si hi ha una denuncia per difamació - que n'hem tingut ja alguna- va vosté al tribunal.

Més o menys els nostres lectors sabren per on anaven els tirs.

Un de Tavernes ha dit...

Amb tant de deute d'on es retalla?....Policia Local pot ser?..enllumenat?...associacions..?

Ja sabem algo dels pressupostos cotorra?..

Anònim ha dit...

Llegim moltes voltes i vegem a la tela i més ara amb el cas Gurtel i els casos Garzon les amistats de polítics amb periodistes i jutges.
El cas de Tavernes pressumptament no serà diferent i ningú pot negar que els polítics locals que ens han governat i governent, coneixen i tenen bona relació com a bons veïns amb els corresponsals, redactors, locutors i col·laboradors del Llevant, les Provincies, la ràdio de Tavernes o la radio i tele comarcal.
I no parlem de què a pot dur, des del punt de vista informació al veïnat, la situació d'il.legalitat de la radio vallera, propietat del corresponsal de les Provincies i fins i tot com l'exalcalde valler, E. Mifsud, col·labora a tertulies en el Grupo Radio Gandia, un grup d'empreses dedicades a la informació.

el poder del afro ha dit...

crec que no es deuria de posar en el mateix sac a tots que 4 "fajen maldats" no vol dir k tots en fasen
no costa massa preocupar-se un poc i veure i diferenciar els casos que es molt facil criticar i ale tots lladres (no ho dic per cap persona en particular sino per tots en general que no s'ofenga ningú ara)

Anònim ha dit...

La ràdio vallera? Que emiteix en MONO perque no te diners per a un emissor mes potent i ficarlo en STEREO? La ràdio vallera? On presenten les cançons en el MIG...

JAJAJAJA... FA VERGONYA ESCOLTAR-LA

RÀDIO COTORRA JA!

Anònim ha dit...

A la Cotorra no li la deixarien fer. Segur. A la setmana ja tindria els inspectors i les denuncies damunt.
Ara igual es feia amorfa i apàtica i del règim, com l'actual ràdio, que per l'interés com diuen els germans del nord... pagant Sant Pere canta.