L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 6 de març del 2010

De faroles i il·luminació

Un lector observador de les lluminàries locals ens envia:

Cotorra, si que varen arreglar la farola del carrer Llevant 12 fa dos semanes però podem dir que es va trencar d'immediat. Està igual, totalment apagada.
La farola del carrer Rafol sembla que estiga funcionant, continuarem observant-la. Un tant passa als Sequers, que el gas de sodi van perdent pel temps i no es reposen. El Mercadona del Carrer la Dula és un perill, cal regular les làmpades perquè estiguen il.luminades com correspon. ¡Qui ho diria, ara fa vint anys, la llum que feien, pero el temps ho apaga tot, inclús les ganes de tindre un poble en bones condicions lumíniques i sense contaminació lumínica,clar.