L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 9 de març del 2010

Alguna cosa de nou es mou....

Alguna cosa sembla que es mou en el panorama polític de Tavernes. Ens arribem rumors de que s'estaria preparant una nova candidatura política i que es baralla en aquest moment l'opció de presentar-se sota les sigles del partit de Rosa Diez, "Union Progreso y Democracia- UPYD" o fer-ho amb una formació tipus Plataforma de Gandia, de la qual prendria el model.
De fet ens diuen que el mateix Fernando Mut estaria recolzant la iniciativa vallera i que ja s'han mantingut contactes al nostre poble. I, pressumptament, també hi ha altres contactes amb gent d'un poble veï.
També altres rumors i comentaris ens arriben directament des de la capital de la Safor i afirmen que l'eixida del 30% de militants del PP d'Oliva pot tindre finalment aquest destí: o bé, una Plataforma d'Oliva o bé formar a aquella localitat UPYC.
La clau sembla ser que la té el senyor Fernando Mut, que estaria desfullant la margarida, per tal de repetir experiència a la Ciutat Ducal o integrar-se com a un dels homes fort en la comarca i Valencia al partit de Rosa Díez. A Mut, el seguirien per tant els d'Oliva i els de Tavernes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla ser que Esquerra també és torna a presentar (han activat el web del partit), amb aquest batitull de capelletes, MANOLO VIDAL ho te de nou de perles

Vitriolo ha dit...

Tothom té dret a presentar-s'hi. I que M. Vidal ho tinga de perles no serà per M. Vidal sinó per la burrera escampada que hi ha a La Vall.
Que no es presenten PSOE, Bloc i EU i votem tots Esquerra.

Anònim ha dit...

El nou partit no es ni d'esquerres ni de dretes, es més una unitat dels que no volen ni uns ni altres, hi ha gent de tots els colors, més d'un antic ex-politic valler clavat pel mig, espere que sapiguen triar la gent correcte, necesitem un canvi com siga al govern municipal.

Vitriolo ha dit...

Supose no et referiràs a Esquerra sinó a la nova Plataforma.
¿Ni d'esquerres ni de dretes? Ni carn ni peix? Verdureta bollida dones?
De centre segur que no, ja en tenim de socios, i com que ens falta algú a l'extrem dret...
Pel que dius, això ol a gent que ha perdut mando en plaza amb l'arribada i al·luvió d'Eugenio i seguidors, i vol recuperar poder.
I dius que hi ha gent de tots els colors? Quasi segur que són tots els colors del blau. Ja ens amplies.