L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 21 de març del 2010

Els llauradors tallen camins davant els continus robatoris

Els llauradors de Tavernes han tancat les entrades particulars als camps de La Partida. Només han deixat un cami per poder entrar i tindre controlats els que entren i ixen.
L'objectiu: els que s'esteu pensant, evitar la gran quantitat de robatoris, Així i tots, ens han comentat aquest matí que encara la nit passada, la de dissabte-diumenge, hi ha hagut algun robatori.
El tancament de camins l'ha dut a cap, segons va dir ahir el cotxe de la megafonia, el Sindicat de Reg. La noticia també apareix avui publicada al diari Levante-EMV.
Res a dir a que els propietaris tallen els seus camins i més encara si són camins particulars. Si que hem de dir alguna cosa sobre les manifestacions publicades en eixe diari pel nostre alcalde, Manuel Vidal. L'alcalde afirma en el diari que s'han posat patrulles nocturnes, unes patrulles que sembla ser ningú no ha vist. Almenys la Policia Local diu que no en sap res.
Per tant, no sabem si eixes manifestacions de patrulles nocturnes són per despistar i dissuadir els possibles lladres, cosa que seria lloable si els lladres s'ho creuen. Si que sabem que no han agradat a alguns agents de la Policia Local que, segons ens han contat, no s'han tallat per dir a alguns llauradors que han preguntat als qui estaven de servei en la motera, que ells no saben res de patrulles nocturnes.
I cal, tots comprenem el malestar dels agents: Si es diu que hi ha patrulles nocturnes i segueixen els robatoris per la nit, la gent pensa que els agents no fan res. I això no és així.
La Cotorra ja ho va dir: només hi ha quatre agents per a la rural. I com que van a torns, dels quatre només hi ha dos per setmana i torn del mati i de vesprada. De nit res. A més, han de fer serveis "extres": regular transit prop de les escoles; anar a l'Hospitatl Gandia, o fins i tot vigilar falles que sembla ser en aquesta setmana, per l'horta no hi havia ningú..
Mentrestant, esperem es facen efectives les mesures que el nostre regidor d'Agricultura va dir : augment de la vigilància, etc, etc. D'això fa més d'un mes i...

1 comentari:

Anònim ha dit...

I el Govern Municipal, que esta desaparegut. El Alcalde i el Regidor d'agricultura sempre se les donen de que tot esta be i que amb ells les cose van millor, a les hores no ne serten ni una sols saben parlar i parlar. A tot aixo i el Regidor de Policia tambe esta desaparegut o encara li duren les fales i no sap el que esta passant. Com tenen que anar les coses be si ells pensen que tot funciona de meravella. A i la Guardia Civil que tambe se les donen els poitics del Cuartell i que ja no hi hauria tanta delinquencia, ara resulta que a la fi tenim que ser nosaltres els que guardem les taonges i els que furten tambre en les nostres cases i els nostres esers. VERGONYOS NO HA PROFITEN PER A RES.