L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 25 de març del 2010

El Tavernes Rugby Club fa 75 anys

Aquest cap de setmana el Tavernes Rugby Club organitza una sèrie d'esdeveniments d'especial rellevància per tal de celebrar el 75 aniversari del club i que coincideix amb el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de categoria infantil.
El dissabte i diumenge pel matí, al Camp del Vergeret es disputaran els partits amb la presència de les seleccions d'ANDALUSÍA, CASTELLA-LLEÓ, CATALUNYA, GALICIA, MADRID, PAIS BASC, NAVARRA i la VALENCIANA
L'ajuntament de Tavernes, mitjançant el regidor d'Esports Salvador Ribis, ha fet saber el recolzament a l'organització i ha assegurat que les instal·lacions del Vergeret estaran en perfectes condicions per acollir el campeonat.
Juan Castro, president de la Federació de Rugby Valenciana ha expressat el compromís institucional per aportar els mitjans humans i tècnics perquè siga tot un èxit.
El president del club valler, Josep Vicent Benavent, ha agraït el recolzament de les dues entitats a l'organització de la cita nacional on estaran els millors combinats autonòmics.
El dissabte a les 20h. s'inaugura una exposició fotogràfica a la Casa de la Cultura on es podran vore fotos i retalls de premsa d'aquests 75 anys d'història.
L'equip de La Cotorra de la Vall felicita de tot cor a la directiva, jugadors, socis i afeccionats en aquesta efemèride tan important per al club valler. Enhorabona!
-

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Aprofitant el campionat de Rugbi amb les diferents selecciones autònomiques que avui dissabte i demà diumenge està jugant-se a Tavernes.
Volem recordar que el Tavernes Rugbi Club no ha estat una sola vegada subcampió d'Espanya, segons ens contà Emérido, a l'any 1972. Valga també un reconeixement a aquest gran "rugbiman" de Tavernes.
Tavernes va arribar al subcampionat de Espanya de Rugbi a l'any 1936 contra el FUE Rugbi Club, i tots recordem que varem perdre contra el Barcelona.
Després de la guerra incivil, es va tornar a refer l'equip i en la temporada 1943-44 que guanyaren al Madrid en el seu mateix camp, i perderen la final contra el UE Samboiana.
Per tant la Cotorra vol també recordar a aquesta gran persona en el rugbi com va ser Emérido, i el seu article que rellançava el rugbi a l'any 72, un esport qu ha fet que el nostre poble tinga l'honor de ser bi-subcampió d'Espanya.