L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 7 de març del 2010

ARTICLES D'OPINIÓ A LA COTORRA

La Cotorra vol obrir les portes als articles d’opinió. Simplement per animar un poc el debat sobre els pobles de la Valldigna (quins pobles volem, els problemes,etc.), ara que s’acosten eleccions municipals. Podeu participar tots: veïns i veïnes a nivel personal, regidors i partits polítics; associacions i entitats. No considerem ni necessari dir-vos que els escrits han de guardar les formes habituals de cortesia, educació i bon gust. La grandària, com a màxim, sobre les 30 línies d’un escrit en foli normal. Aquesta nota en té 14, de línies.
Els escrits s’enviaran a lacotorradelavall@gmail.com
I molt important: Els escrits d’opinió individuals es publicaran signats amb el nom i cognom, i caldrà que ens afegiu un jpg de la fotocopia DNI o carnet de conduir. En el cas d’anar signats per un partit o un col·ectiu, d’algun dels responsables, el president o secretari.
No estaran habilitats els comentaris per respondre articles d’opinió. Queda clar que sempre es podran respondre mitjançant un altre article d’opinió. Admitim qualsevol suggeriment per millorar el projecte.

3 comentaris:

Vei del Vergeret ha dit...

De veritat els teniu que publicar? Jo estic esperant-ne un que vos ha enviat una veina meua i som molta la gent que esperem vorel publicat. Per favor, no mos falles Cotorra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ja està publicat.

Vei del vergeret ha dit...

Moltes gràcies