L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 14 de març del 2010

DIA DE LA VALLDIGNA


Divendres nit va tindre lloc l’acte de lliurament dels Premis “Amic de la Valldigna” a Federico Giner i Vicent Palomares i Meló. També es lliurava el Premi d’Investigació a Vera Pons i Morales. L’acte el va cloure el Cor de Cambra "QuinzedeMarç". Com a prèvia, es va presentar el llibre “Música i societat a Tavernes de la Valldigna. La banda de música i la seua història” d’Eduardo Arnau Grau i Joan Carles Gomis i Corell.
Els actes culturals s'havien iniciat en el mateix recinte monacla amb la inauguració de l’exposició “Escoles per al record” de Mª Jesús Llinares i Ciscar, a l’almàssera, mentre el refectori acull l’exposició “Llibres d’artista INTRAMURS” de la què és comissari el també valler Eduard Ibáñez.
La programació continua avui diumenge amb tot un seguit d’actes, pel matí missa en l'esglesia monacal i concert de l'Orquestra Valldigna.
La DIADA DE LA VALLDIGNA (15 de març) commemora la fundació del cenobi cistercenc pel rei Jaume II “El Just” i reuneix els pobles de Barx, Benifairó, Simat i Tavernes per tal de rememorar els orígens i l’identitat de la comarca.

1 comentari:

Anònim ha dit...

els de la foto fan cara de funeral