L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 11 de març del 2010

Dissabte, s'inaugura la nova pista municipal


Un bon amic de la Cotorra ens ha enviat el següent:
M'han dit que estan netejant i pulint les pistes construides al costat del pavelló amb el Plan E per inaugurar-les aquest dissabte. Així el PP aprofitarà que fan el futbet de falles per fer-se la foto i posar-se les medalles. Saps algo, Cotorra”.

I hem enviat a La Cotorra a vore que averiguava i, l'ocellet a més de dur-nos una foto de quant bé ha quedat la pista (¡Gràcies, Zapatero!), ens diu que li han confirmat que, efectivament, la inauguració és dissabte. I a les 5'30 de la vesprada
I, benvolgut amic, no sigues tan malpensat. En aquestes coses ja saps que sempre es fa la foto i es posa medalles el govern municipal. També és a qui li peguem el “palo” quan les coses no van o ixen bé. De totes maneres ja podem també asegurar-vos que están informats i convidats la resta de partits del consistori. O siga que tots preparats per a la "foto de família".

Ah, i abans que ens ho pregunteu: No sabem quan s'inauguraran els padels i tenis de la platja, els de davant la residència.
Ni tampoc sabem quan podreu anar a jugar-hi, que això si que ens ho han preguntat ja. l'espai continua tancat a pany i forellat.

3 comentaris:

Rabosa ha dit...

Ja era hora!!!!

Anònim ha dit...

També diuen que inauguren la pista d'atletisme per a gossos situada darrere de les pistes. Es faran la foto amb els regalets que ha deixat els animalets a vore si xafant-los amb el peu esquerre hi ha més sort a tavernes.

Anònim ha dit...

Que casualitat que venen Falles i el mateix moment que les inauguren estara tot el mon faller en el poliesportiu, com aquell "YA QUE EL PISUERGA PASA POR VALLADOLID". El cap de llista del PSOE, no ha dit res en ningun moment de les obres que s'han fet gracies al Plan E.
I el PLA CONFIANÇA?.