L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 24 de març del 2010

ARTICLE D'OPINIO: Ara que ve Pasqua i el bon temps, millor previndre...

El Bloc, com ja va fer l’any passat, ha demanat al govern municipal del PP de Tavernes que prenga mesures decidides i concretes per tallar la situació d’abandó i brutícia en que es troben els horts que llinden amb la urbanització de la platja. El Bloc opina que és una actuació que s’ha de fer amb caràcter urgent – nosaltres en el govern almenys així ho haguérem considerat- i per tant vam demanar que es fera immediatament, abans de la temporada estiuenca.
El Bloc va fer palés en el passat ple la situació dels horts perquè considerem que a més de ser un espectacle feridor per a la vista, és un perill per a la salut pública i per a la població en general. No cal que us diguem, per ser massa evident, com es troben els horts de secs i plens de brossa, i com en eixes circumstàncies el perill d’incendi per un descuit o provocat és gran. L’any passat ja demanàrem que establiren mesures semblants, mesures que no foren ateses, i després ens trobarem amb uns quants incendis que obligaren a intervindre les forces de seguretat i mitjans d’extinció. La situació d’ara, amb un any més d’abandó, potser més greu.
Els camps situats al costat de la urbanització de la platja estan majoritàriament abandonats i presenten un aspecte lamentable: les brosses són més altes que els propis tarongers i les bardisses dels horts són colonitzades per exèrcits de rosegadors que en alguns casos, han arribat a passejar-se per les primeres cases de la urbanització a la busqueda de menjar.
L’ajuntament ha de vetlar per la higiene i salubritat dels veïns i veïnes i és el govern municipal qui ha de prendre les mesures adients d’acord amb l’Ordenança Municipal i les Normes Urbanístiques. Però ací trobem que la paralització del PGOU per part del PP ha fet que, a tants anys de l’aprovació, no estiga feta la reparcelA.lació i no es puga aplicar directament l'ordenança. Això ho va reconéixer el govern municipal del PP en el passat ple, de manera que de nou la seua mala gestió urbanística recau en una mala imatge per a la platja de Tavernes i crea un problema als veïns i veïnes de Tavernes.
La situació d’insalubritat i brutícia dóna una mala imatge al turisme, molt lluny del que volem per a la nostra platja. Cal recordar que d’ací poc entrem en l’època en que platja comença a rebre visitants i més estadants cada dia, i amb aquesta situació més que resultar atractiva, s’allunyarà el turisme.
El Bloc, amb aquesta petició, reitera i fa palés el seu compromís d'atendre com cal la platja, potenciar-la i millorar tots els serveis perquè esdevinga un espai urbà creador de riquesa i de llocs de treballs.

Grup Municipal del Bloc
-

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

No s'admeten comentaris als articles d'opinió.