L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 de març del 2010

El Tavernes R. C. celebra el seu 75é aniversari


El passat cap de setmana va ser de gran activitat per al Tavernes R.C., car s’ajuntaven tres actes molt importants i que van convertir la nostra ciutat en el centre del rugbi nacional: el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en categoria infantil, una exposició fotogràfica a la Casa de la Cultura i un sopar de germanor centraren els actes commemoratius del 75 aniversari d’aquest club, degà del rugbi valencià i , sens dubte, el club que més èxits ha portat a Tavernes.
El dissabte a les 20h. va ser quan s’inaugurar l’exposició fotogràfica, la qual romandrà oberta al públic durant tota aquesta setmana perquè tothom puga reviure una mostra del que han sigut aquests 75 anys de rugbi.
Juntament a les fotografies hi ha també una exposició de trofeus i diversos records que omplin els buits en la memòria de molta gent que durant alguna etapa de la seua vida ha format part del club, be siga com a jugadors, com a membre de la seua junta directiva, com a soci o simplement gaudint dels èxits de l’equip i de l’escola com a aficionat.
A l’acte va acudir una gran quantitat de public el qual va omplir per complet la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura (fotografia). Nombroses autoritats i membres de les diverses Federacions de Rugbi, tant autonòmiques com nacionals, mitjans de comunicació, presidents i directius d’altres clubs, àrbitres, antics jugadors, jugadors en actiu, familiars, etc... van voler recolzar i reconeixer l’esforc d’un club que ha aconseguit resistir durant 75 anys la marginacio que moltes vegades suposa practicar un esport “minoritari” al nostre país, però que no ho és, de minoritari, ni al nostre pais ni per descomptat a d’altres paisos.
Acabada la inauguració hi hagué un sopar de germanor on es va homenatjar als antics presidents del club i als antics jugadors, com ara Alberola, que va ser subcampio d’Espanya l’any 1943 i també els jugadors i membres destacats del club pel seu esforc realitzat durant anys i anys de manera desinteressada. El mon del rugbí es va encomanar per celebrar d’una manera mes especial el 100 aniversari del club.

La Cotorra, una vegada més, us dóna l’enhorabona als membres de la famila del Tavernes Rugbi Club en aquesta efemèride i desitja que continuen aconseguint els millors èxits.
-