L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 13 de març del 2010

Caruso ens visita de nit


Els veïns de la zona de l’Avinguda de Malta han rebut aquesta matinada la visita d’un nou Caruso i acompanyants. L’imitador del cantant Caruso, com no, s’ha dedicat a oferir al veïnat una selecta mostra del seu repertori operístic a crit pelat perquè tothom el sentira. I per animar la festa nocturna no ha faltat el foc, que no ha estat d’artifici, sinó alguna fogueradeta i per completar buidar i escampar per terra el fem de les papereres de l’avinguda. Una festassa, a la matinada.
És lamentable que, com altres anys, ja haja començat a actuar eixa gent que no és fallera, però aprofita per amagar-se darrere de les festa i fer el cafre –encendre papereres, cremar damunt de banquets, etc -, demostrant que no té educació i que el mobiliari urbà li importa un rave. I les reparacions les paguem entre tots. Bo seria que en pillaren alguns “con las manos en la masa” i l’escarmentaren. ¡¡Que ara tenim conveni per a fer treballs per a la societat!!
Pensem nosaltres, i si estem equivocats ens rectifiqueu, que no es pot ni es deu acceptar que per culpa de quatre gamberros, una part del veïnat valler done la culpa després a les falles, quan no tenen res a vore ni els autors formen part de cap falla.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Verdad que son gente que no tiene verguenza pero tambien hay muchos que son pequeños que sus padres los dejan sueltos en fiestas y ellos estan en el casal despreocupados y con su movida y los pequeños van a su aire haciendo chiquilladas y no los tienen controlados y asi tienen la fiesta en paz mientras los demas pagamos los desperfectos que causan sus hijos

Rabosa ha dit...

Com podeu afirmar de manera tan convençuda que els qui fan eixes malifetes no són fallers? Que el fet de ser faller ja et fica la coroneta de sant? Això no queda gens clar.

Follonero ha dit...

Això és només el començament de la festa, que per a molts consisteix, bàsicament en fer bufar-se, fer soroll, tocar timbres, trencar o ratllar els cotxes, destrossar les poques coses que estan mitjanament bé en el poble i gitar-se a la matinada.
Eixa és la nova manera de viure les falles per a alguns.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Rabosa: ho deiem des del concepte que, ser faller, a més de viure la festa amb intensitat, i per dir-ho de manera senzilla, ha de saber comportar-se i actuar amb educació i respecte a tots/totes, al mobiliari urbà, a les propietats d'altri, etc... I com no, ser digne representant de la falla que l'acull. És el mínim que cal esperar dels membres d'unes associacions que es diuen i són culturals.

Considerem que el fet de posar-se una brusa, o pagar una quota, no els dóna el "cunyo" de ser faller (en el sentit anterior) i menys si amb les seues actuacions deixen en mal lloc la falla. Eixa gent que crema, embruta, trenca - i que no són xiquets, que ja tenen edat penal- no la considerem fallers sinó gamberros. I com a tals deuen ser tractats. I fins i tot ser expulsats. Que no seriem el primer poble que ho fa i la primera cosa que s'exigeix als seus membres ja desde menuts és eixe comportament, urbanitat i educació.

És una opinió nostra.

Cul-tura ha dit...

Associacions que es diuen ser culturals, sí... però que en veritat ho siguen... Bé, tal vegada sí que ho són: "garrofón" a bon preu i soroll eixordador (em resistisc a considerar-ho música) a tort i a dret: eixa és la cul-tura que ofereixen: la del "botellón" o "poalada". Què més ofereixen? Coentor. I encara demanaran, i, el que és pitjor, rebran, subvencions.