L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 de març del 2010

PER A LLEGIR: REVISTA INFOBLOC

Remés pel Grup Municipal del Bloc de Tavernes

"Amics i amigues: us enviem l'INFOBLOC DIGITAL amb les darrers notícies i propostes del Bloc.

EL BLOC PRESENTARÀ MOCIONS EN LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ I ALS AJUNTAMENTS PER EXIGIR QUE LA LLEI DE COSTES NO PERJUDIQUE AL LITORAL DEL PAÍS VALENCIÀ
divendres, 26 de març de 2010
Enric Morera ha participat este matí en una roda de premsa en la Diputació de Castelló, acompanyat pel seu company de les Corts i president del partit, Josep Maria Pañella i la diputada provincial del BLOC, Maria Gràcia Molés. Morera ha defensat els “xiringuitos” i ha demanat als dos grans partits centralistes que abandonen la “bronca permanent” i que comencen a treballar per a solucionar els problemes dels ciutadans i ciutadanes. El líder nacionalista també ha denunciat davant els mitjans de comunicació la marginació en infraestructures que patixen les comarques del Nord del país i ha tornat a reivindicar el rescat de l’AP-7 i un sistema de rodalies efectiu i real entre Castelló i Vinaròs.

Llegir més...


MORERA RECORDA A CAMPS QUE EL TERME “NACIÓ” ES TROBA EN EL PREÀMBUL DE L'ESTATUT DE CATALUNYA I VA SER MOTIU DE RECURS D'INCONSTITUCIONALITAT PEL PP
dijous, 25 de març de 2010
El síndic del grup parlamentari Compromís, Enric Morera (BLOC), ha manifestat hui que "la reserva hídrica plantejada pel PSOE de 4.000 hm3, tant figure en el preàmbul o en una disposició addicional, no és acceptable si atorga a la Junta de comunitats de Castella-La Manxa la capacitat de participar en la definició de les necessitats hídriques, ja que este fet és competència exclusiva de l'Estat".

Llegir més...


MORERA: “LA DOBLE MORAL DEL PP ELS PERMET PAGAR A MILIONARIS EN PARADISOS FISCALS I TARDAR 3 MESOS A DONAR 300 EUROS A CIUTADANS QUE ELS NECESSITEN PER A MENJAR”
dijous, 25 de març de 2010
El síndic de Compromís i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha lamentat que el PP bloquege en les Corts que es puguen firmar convenis entre ajuntaments i mancomunitats amb la Conselleria de Benestar Social per agilitzar la firma de resolucions i reconéixer la Renda Garantida de Ciutadania, amb la que persones que s'han quedat sense cap tipus de subsidi obtinguen uns recursos mínims “per a poder menjar”.

Llegir més...


PAÑELLA : “SI ES CONFIRMA L’ACORD ENTRE EL GOVERN CENTRAL I LA GENERALITAT SOBRE RODALIES, SERÀ UNA MOLT BONA NOTÍCIA QUE EL BLOC DUIA TEMPS DEMANANT”
dijous, 25 de març de 2010
El diputat del BLOC recorda que l’acord sobre el tema que van prendre en el seu dia les Corts “a proposta nostra” i diu que el final d’aquest procés “ha de ser necessàriament la transferència de rodalies a la Generalitat”.

Llegir més...


MORERA LAMENTA QUE CAMPS ASSUMISCA LA RESERVA HÍDRICA DE CASTELLA-LA MANXA
dimecres, 24 de març de 2010
El síndic de Compromís mostra la seua preocupació després de la sessió de control al president de la Generalitat, qui no suspendrà el viatge a Holanda de demà mentre que en el Congrés dels Diputats s'aprovarà la disposició que donarà llum verda a la reserva hídrica que planteja l'estatut castellà-manxec i que, segurament, contemplarà una reserva hídrica de 4.000 hectòmetres cúbics que afectarà el tranvasament Tajo-Segura i serà un perill econòmic, social i mediambiental per a les comarques del sud.

Llegir més...


EL BLOC PRESENTARÀ UNA INICIATIVA EN LES CORTS PERQUÈ LA GENERALITAT DEMANE ELS DOMINIS PUNT VAL I PUNT PVA
dimecres, 24 de març de 2010
Enric Morera: “El tema dels dominis està ara de plena vigència perquè estem tractant la llei d’administració electrònica. Nosaltres apostem clarament per demanar un domini valencià, que ens identifique al poble valencià i ens faça visibles en el món”.

Llegir més...

PAÑELLA: “CAMPS NO TÉ MESURES CONTRA LA DESOCUPACIÓ I HA EVITAT DONAR RESPOSTES SOBRE LA GREU SITUACIÓ DE LES COMARQUES DE CASTELLÓ”
dimecres, 24 de març de 2010
El diputat del BLOC-Compromís, ha replicat a Camps, qui no ha donat cap resposta concreta sobre les mesures del Consell per a fer front a la greu situació de desocupació. Pañella li ha recordat el cap de l'executiu valencià que el sector ceràmic o empreses de gran importància com Little Kiss i Marie Claire, necessiten ajudes efectives i concretes “i no paraules buides ni fugides en viatges a l'estranger que no es traduïxen ni en ocupació, ni en riquesa, ni en benestar per al País Valencià ni per a les comarques de Castelló”.

Llegir més...


MORERA CONSIDERA QUE L'ESMENA DEL PSOE A LA LLEI DE SOCIETATS ANÒNIMES PERJUDICA L'ECONOMIA VALENCIANA I AL FINANÇAMENT AUTONÒMIC
dilluns, 22 de març de 2010
El síndic de Compromís, Enric Morera, ha exigit hui a Gerardo Camps que defense els interessos valencians i mostre la seua oposició a una norma que pot augurar la deslocalització de grans empreses del País Valencià que comportaria també la pèrdua d'ingressos per IVA per al finançament autonòmic.
Llegir més...


MORERA EXIGIX A ZAPATERO QUE PARE L'ESPECTACLE SOBRE LA RESERVA HÍDRICA QUE PROMOUEN BARREDA I COSPEDAL
diumenge, 21 de març de 2010
Morera: “Parlen d'un transvasament fixant una reserva hídrica concreta, sense cap suport documental ni informe emés per organisme competent que avale que el que la setmana passada eren 6.000 hectòmetres ara deuen ser 4.000.”

El síndic del grup parlamentari Compromís, Enric Morera, ha responsabilitzat hui directament al president del Govern, Jose Luís Rodríguez Zapatero, “de l'espectacle que s'està oferint a la ciutadania a compte de la caducitat del transvasament Tajo-Segura que promouen Barreda i María Dolores Cospedal”. El líder del BLOC considera que “qui té l'autoritat i la majoria en el Congrés deu d'exercix-la i no donar ales a un debat lamentable, en el que no es juga net amb els valencians”.

Llegir més...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Encara que són coses de dies enrere, no les he llegit als diaris i això que hi ha uns quantes propostes interessants. ¿Que vos veten, als del Bloc?