L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de març del 2010

Marxa Intercomarcal pels Països Catalans

Ens han remés el següent comunicat informatiu:
Benvolgudes companyes i benvolguts companys: com ja us anunciàrem en anteriors correus, enguany la que serà la tercera edició de la Marxa Intercomarcal pels Països Catalans tindrà lloc els dies 10 i 11 d'abril. Es tracta del darrer cap de setmana de les vacances de Pasqua i esperem comptar de nou amb l'assistència de tots vosaltres. Enguany hi hem introduït alguns canvis.
Com ja sabeu, la marxa, que a pesar de ser llarga és molt còmoda i per a tots els públics, enllaça la ciutat d'Alzira amb Xeresa i Xeraco, tot i fent nit a la Valldigna.
Si teniu algun dubte sobre la duresa de la caminada, consulteu-nos-el, però sempre podeu optar per caminar només un dels dos dies.
Us esperem a la Marxa, un bon lloc de trobada per a compartir un bon cap de setmana amb gent vinguda de moltes comarques.
Salut, muntanya i Marxa!
Més informació
:
http://groups.google.com/group/valldigna/browse_thread/thread/921ff1c6c41be185/363bcfcd43fdc097?show_docid=363bcfcd43fdc097