L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 2 de març del 2010

Més informació del ple: El Dia de la Dona

Els partits de l’ajuntament de Tavernes van aprovar en el ple d’anit una moció amb motiu del pròxim “Dia de la Dona”. La moció l'anava a presentar el PP, però es van adherir tots els grups i finalment es va presentar com a cosa de tots.
Així, l’ajuntament va prendre com acords commemorar el dia 8 de març com a “Dia Internacional de la Dona” i promoure esdeveniments dirigits a reforçar la igualtat entre homes i dones. En aquest context, l’ajuntament assegura que promourà campanyes informatives i de sensibilització al llarg de l’any amb temàtica de la dona i sobre la seua situació encara discriminada en molts llocs del món.
Un altre acord parla de campanyes dirigides als adolescents per aconseguir l’educació en el respecte i la igualtat de gènere, per a la qual cosa es promouran concursos de relats, dibuixos en els centres educatius. També es va manifestar la voluntat municipal de donar suport a les campanyes d’informació dirigides a la población immigrant sobre la legislació espanyola en matèria d’igualtat home-dona.
Felicitem a l'ajuntament per aquesta iniciativa, que ja s'havia d'haver pres fa temps, i esperem i desitgem que no és quede amb les bones intencions.