L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

divendres, 16 de desembre de 2016

Tercer premi de betlems tradicionals per al col·legi San José HHDC 
El jurat del XXVIIé Concurs de Betlems que organitza la Federació Catòlica d’Associacions de Pares d’Alumnes de València (FECAPA) ha atorgat al Col·legi San José HHDC de Tavernes el tercer premi de la modalitat de Betlem Tradicional de menys de quinze metres quadrats de superfície.
 
 El Betlem, com ja se sap,  recrea el naixement de Jesús i està organitzat al llarg d’un camí que representa el camí de la vida cristiana. En aquest recorregut podem observar les tradicions i oficis del poble jueu, l’Anunciació de l’àngel Gabriel a la Mare de Déu, Sant Josep i la Mare de Déu buscant posada a Betlem, els pastors escoltant la Bona Nova que els comunica l’àngel, el palau d’Herodes als peus del qual s’observa la ciutat de Jerusalem, els Reis de l'Orient, que, seguint l’estrella es dirigeixen cap a l’escena principal d’aquest espectacular Betlem: El naixement de Jesús.
 
Per acabar, cal destacar que el projecte i muntatge ha estat fruit del treball i del temps invertit pels alumnes de 4t d’ESO i la germana MªDolors Bosch. 
 
La nostra enhorabona.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona al colegi San José HHDC!!