L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 5 de desembre del 2016

ACTUALITZADA AMB SEGUIMENT DE LES NOVETATS: Plou


 ÚLTIMES NOVETATS (10 HORES):

L'assut ja ve ple. L'aigua salta per dalt. De Simat ve molta aigua i amb força. La font de Bolomor ja ha eixit i amb gana.

S'ha tallat el camí del Pont del Riu perquè el Vadell ja va per dalt del camí.


ÚLTIMES NOVETATS (9 HORES):

La Policia Local ha procedit a tallar el pas per l'assut per seguretat, no perquè anava molt ple ni perquè saltara l'aigua per dalt, cosa que segurament passarà quan arribe l'aigua que ve de Simat, on ja ha eixit la Vaca, i va un bon tall d'aigua cap avall.

Les comportes del riu Vaca del terme de Tavernes s'han obert. Si en el període de pluges anterior es va obrir una comporta ara se n'han obert dos, perquè el riu va molt ple, sobre tot a partir de les vies del tren.

La Sequia Mare està oberta des d'ahir i va desgotant.

Quan a camins, s'ha tallat el camí la Dula i la regidoria d'Agricultura ha donat l'ordre de tallar el Camí de l'Albello, el que va entre el Camí Gandia i el Camí de l'Hort d'Herrera.




Estem enmig d'un nou període de pluges. Benvingudes siguen perquè falta feia, i esperem i desitgem que siguen beneficioses i sense fer mal.

Ha plogut i prou, i tot apunta a que al llarg del dia d'avui continuaran i demà començarà a escampar.

Segons AVAMET, aquestes són les quantitats arreplegades ahir. Desconeixem quan va ploure a Simat.

Barx                           78 litres
Benifairó                    60'7
Tavernes Sequers     36'5  
Tavernes poble          64
Tavernes platja          19'6


1 comentari:

Anònim ha dit...

Estem en nivell taronja http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion/avisos?w=hoy&k=val&datos=img