L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.847
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 66.213

dimecres, 7 de desembre de 2016

La platja de Tavernes acull demà el 4t Mercat de Vell i una visita teatralitzada a la Torre de GuaitaLa platja de Tavernes, i en concret l'avinguda, acull el "4t Mercat de Vell" a partir de demà a les 10 hores. Tothom pot participar-hi i muntar la seua parada per vendre aquells coses que tenim per casa i no usem i que a altres veïns els pot servir. Cal apuntar-s'hi primer i ho podeu fer encara el dia d'avui de 10 a 13 hores al telèfon 645 998 588.

També demà pel matí hi ha una visita teatralitzada a la Torre de Guaita, amb eixida programada a les 11 del matí des de Tourist Info de la platja. En acabar la visita, hi haurà un taller pirata al mercat vell.