L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.567
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.570

dissabte, 31 de desembre de 2016

FESTIVERN 2016-17: Entradeta de moros i cristians


 Avui ha tingut lloc per primera vegada una entradeta de moros i cristians dins dels actes que es desenvolupen al llarg del Festivern. Cal indicar que la filà Mercaders, la primera fotografia, s'havia traslladat ex-profés des d'Alzira per a recolzar la primera entradeta festivernera.


Les filades, majorment improvisades, han fet un recorregut pels carrers de Tavernes, seguint un recorregut que ha passat pel passeig, zona del poliesportiu, Carrer Major per acabar a la Plaça Major en aquests moments començava el concurs de paelles.

 


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Espectacular

Anònim ha dit...

Ha estat una festa molt contagiosa. Ens ho hem passat molt bé tots.