L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 1 de desembre del 2016

"El Geperut de Notre Dame" el diumenge a la Casa de la Cultura


El pròxim diumenge, 4 de desembre, a partir de les 18 hores la Casa de la Cultura acull la representació de "El Geperut de Notre Dame", un espectacle de Babalina Teatre. Els preus són 6 euros entrada anticipada i 7'5 euros a la taquilla.

"El Geperut de Notre Dame de París" és una de les obres més reeixides de l’il·lustre escriptor francés Víctor Hugo. Es tracta d’una novel·la romàntica poblada de personatges commovedors, agitats per un torrent de sentiments que els impulsen a viure apassionadament. 
Tots els personatges centrals d'aquesta història universal afronten la fatalitat del destí amb una vitalitat i una determinació tan grans que desperten en nosaltres una empatia molt particular. La força innata es vol que siga la substància principal de la proposta teatral, per a poder, així, assegurar que estem jugant al teatre de veritat, aquell en el qual l’espectador pot posar-se dins la pell d’uns personatges tan reals que si estira el braç des del seient del pati de butaques els pot tocar. 
El públic més jove té l’oportunitat d’introduir-se dins d'aquest univers teatral, ple de grans personatges i de grans emocions. Es tracta d’una experiència molt arrelada en una de les nostres millors tradicions que cal reivindicar per als més menuts, tan embolicats en unes formes de cultura i d’entreteniment extremadament tecnològiques i immediates que, en la majoria dels casos, no van més enllà de la pura distracció.